Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pwoiem Wam, ze ani razu nie dostał nic przeciwbólowego, tzn od czasu do czasu miał smarowane Dentinoxem
jak czytam co Wasze dzieci przy czwórkach wyczyniają to aż mi słabo
U Mikołaja jakoś nie pamiętam żadnych ekscesów przy wychodzeniu zębów
I owszem zdarzały mu sie wtedy bardziej marudne dni, typu ciagle na rece, ciagle pretensje do swiata, ale wiekszych ekscesów nie było.
A u nas jednak - ząb wyszedł i nocka tylko z 4 pobudkami i młody bez problemu wracał po cyckaniu do łóżeczka!!!! Czuję się jak młody bóg, ehm, młoda boginii ;) Wyspana, zadowolona z życia.
Pewnie nie na długo, ale co tam ;)
Tak, jak napisała Aneta- dziecko produkuje tyle śliny, że nieprzełknięta powoduje odruch kaszlu. Dzieje się to zwłaszcza w nocy. Witek w dzień nie kaszlał, w nocy potrafił mieć godzinna akcję kasłania non-stop.
Ja rozpiescilismy i jest rozkapryszona
Albo odwrócenie uwagi dziecka.
Jaheira- masz racje...jedyne czego ja nie rozumiem to skad sie bierze ta "mikroagresja"? W domu nie ma patologii, maz mnie nie tlucze, dziecka tez nie bijemy...
czy to faktycznie z frustracji i niemoznosci komunikacji?
bo u nas, Ci powiem, odkąd Ninka zaczęła "mówić" i jest w stanie mi praktycznie wszystko "powiedzieć" [a już na pewno te podstawowe rzeczy typu jedzenie, picie itp łącznie z tym co chce do jedzenia/picia] to zrobiła się bardzo spokojna
Ja wtedy biore Jej reke i stanowczym tonem nowie NIE WOLNO!