Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale czemu sie nie wspina i nie otwiera szuflad to nie wiem
albo mówię ,że tam jest "ała"
albo mówię ,że tam jest "ała"to zawsze działa
i nie wiem, czy pamięta ból poparzonych paluszkow ale "ała" działa zawsze
Pamiętajcie,że komunikacja jest nie tylko werbalna
niemniej jednak wydaje mi się, że 13-sto miesięczna Marysia nie jest w stanie pokazać tylu rzeczy co Twój, 20-sto miesięczny Wojtuś i stąd może też wynikać to jej złoszczenie się itp
Dziewczyny a czy wszystkie Wasze dzieciaczki buduja juz wieze z klockow?
U nas z klocków buduję ja a Kuba to rozwala
ja, jeśli nie chce żeby Ninka coś robiła (bo czasami ją korci wiadomo) mówię po prostu Nina nie!
podniesionym tonem of kors
albo mówię ,że tam jest "ała"
Lecia kup Dawidkowi tzw stacking cups - znajdziesz je s Smyths
Lecia, albo daj młodemu kilka kartonów po butach - zobaczysz, jaką fortecę zrobi
kartony to ulubione zabawki naszego dziecka.
kupiłam jej matę grającą, a ona co? wzięła się za karton
Aguncia a te klocki jakoś się nazywają? Baaaardzo fajne są!
Co do tej wieży z miseczek, którą zalinkowała Natalaa, mój młody ją uwielbia. Robi sobie z tych misek piłki i do środka wpycha klocek w kształcie walca
wrzucać klocki do pudełka z odpowiednimi otworkami
No to może teraz będzie jeszcze bardziej lajtowo, bo już się Dziańdzieńdzia przyzwyczaiła
Ozłocę Cię Livka jeśli się Twoje słowa proroczymi okażą
moja bratanica ma 16miesięcy i bardzo niespokojnie śpi nie tyle że płacze ale nią rzuca tak jak nieraz przy zasypianiu nam że ręce i nogi itp... tyle że ona tak całą noc:( i nie wiem czy to z powodu bodźców bo ona jest meeeeeeeeeeeeeeeega ruchliwa.... ogólnie mam jej dużo za zarzucenia.... jak się ją karmi łyżeczka to tak jak by słabo zamykała usta i jedzenie zbiera ząbkami a nie tak normalnie.... w ogóle rzadko ma zamknięte usta nie umiała ciągnąć żadnej butelki cycka jakoś tam jadła....ale te usta ca ciągle otwarte....