Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Potwór Bezdenny Otwór
Juz sam, tak bez trzymanki?!
hahahahaha Krasnal cpunek cyckowy!
jezeli to nie sa zmiany atopowe to jestem swieta uczona
a emolienty stosuje sie wlasnie przy skore atopowej a nie zdrowej....
jezeli dr Hanna Rywik, z dzieciatka jezus, pod ktorej opieka pozostajemy od maja 2011 stanowi dziedze z google to okej.
jezeli jazda 8miesieczna z szamanami z mojego miasta i naprawienie skory przez wyzej wymieniona dr w 6 tygodni, to wiedza z google to okej.
ale moje dziecko mialo doslownie takie zmiany na skorze. zlane przez pediatre przez co zaniedbane (bo wuj google nic mi marego nie powiedzial) i nadkazone przez grzybka i gronkowca zlocistego, w stanie jakiego zadnej matce nie zycze, to jednak wiem co mowie...
czwórki też już ma ?
Młody płakał w łóżeczku a ja siedziałam w łazience i prawie też płakałam , ale daliśmy rade i wy dacie. Może nie będzie tak zle jak wszyscy straszą.
jak zamierzasz odstawiać Krasnala od piersi?
Oby dziewczyny, siedze w pracy i ledwo na oczy patrze, ale tak jak mowie, teraz mam ogromna motywacje i za bardzo nie mam wyjscia... Zal mi Krasnalka, ale to tez dla jego dobra w koncu - moze dzieki temu bedzie przesypial noce?
Oby dziewczyny, siedze w pracy i ledwo na oczy patrze, ale tak jak mowie, teraz mam ogromna motywacje i za bardzo nie mam wyjscia... Zal mi Krasnalka, ale to tez dla jego dobra w koncu - moze dzieki temu bedzie przesypial noce?
ale wlasnie co wtedy jak ktos jednak dwa lata karmic nie chce tylko zalozmy poltora roku a dziecko ma odmienne zdanie, pozniej jest masakra dla dziecka i matki
z drugim mogę się tak "pobujać"
.Od rana do wieczora z małą,dziś znów cały dzień nie spała,
jakbys wracala to jednak ciezko cale noce karmic a w dzien byc 100%dyspozycyjną.
Jestem umęczona, żadnej pomocy.Od rana do wieczora z małą,dziś znów cały dzień nie spała,dopiero o 21 usnęła z wielkim rykiem :(
dzisiaj zębolce
Aha, zapomniałam o najważniejszym - nasz Krasnal nigdy, ale to nigdy się do nas nie przytulał. Głaskał nas, popacał łapkami, ale dla niego bliskość to było "przytulenie" buzi do cycka. A od dwóch nocy/dni Krasnal chodzi i się do mnie i do taty przytula!!!!! Nieźle, co? Czyli brak cycka = więcej czułości :DDDDDD
A Krasnal z nami nie śpi - zasypia i go odkładamy. Nad ranem go bierzemy tylko jak strasznie płacze, bo coś go boli (dzisiaj zębolce)
odkąd odstawiłam cyca pojawiły się nowe formy czułości i w nocy Gabrysia się przytulała a to do mnie a to do męża, układała głowę na mojej klatce piersiowej, wtulała się we mnę policzkiem.
wciskal nam swoje paluszki w oczy