Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
i czasem tak sie zastanwiam, ze inne dzieci maja taka wieksza sile przebicia, z jednej strony dla nich lepiej, ale sa takie, ze juz od malego "po trupach", a sa takie wrazliwe jak moj syn, co jest z jednej strony smutne, ale z drugiej strony dobre. I teraz jeszcze ze wrazliwosc, a smialosc i pewnosc siebie...i teraz zdrowa pewnosc siebie i chora. No to sie wygadalam..
obydwa normalne, tylko widze ze mojemu dziecku moze byc przez to ciezej w zyciu;-((

A tak to tylko mojemu mężowi się rozgaduję
;
a sa takie wrazliwe jak moj syn, co jest z jednej strony smutne, ale z drugiej strony dobre. I teraz jeszcze ze wrazliwosc, a smialosc i pewnosc siebie...i teraz zdrowa pewnosc siebie i chora. No to sie wygadalam..
Zdarzyło się kilka razy co prawda, że nie taki jogurt czy nie ta bajka się włączyła ale wystarczyło, że jej powiedziałam iż takich spraw nie musi załatwiać krzykiem i wystarczy powiedzieć czego potrzebuje i zaraz się uspokoiła mówiąc w czym jest problem. WOW 
Chociaż muszę wam powiedzieć, że albo młoda ma lepszy dzień albo moje zwierzenie upuściło napięcia, bo dzisiaj wszystko normalnie super sprawnie poszło i nie było ani jednej awantury![]()

;
;
;
a kiedy byl rozwod? Moze to podloze psychiczne?

hydro, ja cie chcialam pocieszyc z przylazeniem dzieci do lozka, bo chyba ty wspominalas cos o tym.
Tzn. młoda nadal przychodzi, oznajmia, że śpi z nami i ładuje się w środek. Ale zamiast 7 dni w tygodniu, zdarza jej się to raz, dwa razy na tydzień
Mówi, że lubi już swoje łóżko. A ja się staram ją w tym "lubieniu" utwierdzać
Nie jest źle.

Czy ktoś może mi doradzić jakie artykuły plastyczne (kredki, farbki, pisaki (mazaki) kupić mojemu maluchowi? Oczywiście nietoksyczne, ale jakich firm spradzają się najlepiej? Chcę ją zająć czymś na dłużej i może takie farbki do malowania palcami i jakieś fajne kredki oraz pisaki (może pieczątki) były by dobre? Chciałabym też żeby ćwiczyła paluszki i ogólnie kreatywność, samodzielność itp. Przejrzałam całe allegro, ale nie potrafię nic wybrać
[/url]
[/url]
nie chodzi mi o jakieś reakcje typu krzyki czy bicie a bardziej o sam fakt wytrącenia z równowagi przez tę przecież niewinną mała istotę o niewykształconym jeszcze mózgu, co to to nie potrafi inaczej jak się drzeć wniebogłosy przy byle okazji 
;
[/url]

;

;

hehe