Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Witek dalej 4+?
Miki też ma chudą, ale niestety nie po mamusi
Fota, fota!!!
u mnie też Paulina parę razy dziennie domaga się cyca :-) z tym, że mi to nie przeszkadza :-)
koleżanka mnie ostatnio straszyła, że próchnica butelkowa, że coś tam ale jak mam inaczej ją karmić
podobno po pierwszych urodzinach butelka powinna isc w odstawke, ale ja jakos sobie nie wyobrazam dawac Dawidkowi mleko na noc przez slomke cos mi sie wydaje ze u nas butelka jeszcze dlugo bedzie w uzytku, a moze powinnam zaczac go odzwyczajac?
koleżanka mnie ostatnio straszyła, że próchnica butelkowa
To w ramach "jak można karmić inaczej" ;-)
Na pewno takie picie mleka sprzyja rozwojowi próchnicy. Choć pewno są też dzieci, które piją mleko i nic się nie dzieje. Sporo pewno zależy od skłonności do próchnicy- przecież nawet u dorosłych nie wszystko zależy tylko i wyłącznie od mycia zębów, niektórym mimo dbania o zęby i tak robią się ubytki, inni będą mniej dbać, a zęby będą mieli idealne.
mój najstarszy brat, który kaszę na mleku jadł z butli do 6-go roku życia [] ma zdrowe zęby bez ani jednego ubytku a ja co szybko jeść przestałam już kilka plomb w swej kolekcji posiadam
a nie wytrzyma tych dwóch minut żebyś mu jedną kanapkę szybciorem zrobiła a potem dokończyła w spokoju ?