Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A dlaczego tak szybko?
Trzeba dać organizmowi możliwość zwalczenia infekcji własnymi siłami.
czesto trudno zaakceptowac fakt, ze wysoka temperatura jest pozytywnym zjawiskiem, zazwyczaj te kilka kresek na termometrze przeraza. tymczasem ta naturalna rekacja obronna organizmu jest dobroczynna, wytwarzaja sie wtedy przeciwciala. za kazdym razem, gdy zbijamy temperature nie pozwalamy organizmowi rozwijac naturalnych wlasciwosci obrony przed infekcjami.
Mam patrzeć jak zachowuje się dziecko/jak reaguje na daną temperaturę
A dlaczego tak szybko?
Vitani , Co kwestionuję? Mówię, że sobie to średnio wyobrażam, bo nie miałam z tym do czynienia. Co w tym złego, że opisuję swoje doświadczenie? Nie mam prawa, a Ty masz?
oniła ponad 30 minut w adidasach [a wcześniej spędziła w nich jakieś 2 godziny] to skarpetki suchutkie miała
i tylko w tych kapciach jej się noga poci
38.6 (juz w szpitalu zmierzona)
Dziewczyny ,ręce mi opadają normalnie Od tygodnia mała ma katar lejący i do tego taki duszący kaszel. Byłam u dwóch lekarzy,obie babeczki stwierdziły,że płuca są czyste, a druga powiedziała,że to może być alergia. Ja już szału dostaje,bo odciąganie gili kończy się rykiem,aż mi jej szkoda,a używam Nasvin do nosa,ale pomaga na trochę i znowu wszystko jej wylatuje i błędne koło. W nocy ciężko jej spać,budzi się bardzo rano,a jak przychodzi 21.00 to ja już śpię jak zabita i nie mam ochoty na nic..
Znacie jakieś dobre sposoby na taki lejący katar?
jak widzi fride czy katarka to zwiewa.....