Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hydro my duzo podróżujemy- taka praca i to z roznych miejsc zbieranina.
jak to na placach zabaw, nieraz jakieś tarcia się zdarzają, ale jak już, to reakcje rodziców są przegięte w drugą stronę
ale Ty jako przedszkolanka powinnas wiedziec, ze dzieci sa rozne. tego mi tu zabraklo.
ja spedzilam w przedszkolu duzo mniej czasu, i wiele lat temu, niz Ty i zdazylam poczynic takie obserwacje.
ale poniewaz juz dawno sie uprzedzilas co do mnie to i tak tego co chce powiedziec nie zrozumiesz.
Mam alergię na. Słowo, nie mówimy w domu, ze ktoś jest grzeczny albo niegrzeczny, babcie tez uczymy nie oceniania dziecka, a jedynie jego zachowań.
Jednak pytam kiedy taki maluch przeobraza sie w takiego interaktywnego przedszkolaka. Czy to zawsze jest okolo 3 lat?
apiszę więc tylko o tym, co na poprzedniej stronie było, a mianowicie o grzeczności. Mam alergię na. Słowo,
Dla mnie, na podstawie obserwacji moich córek, to wiek powyżej 2,5 roku. U nas to była taka magiczna granica, po której życie stawało się prostsze
- dwa razy przy temperaturze" mówiła" że ją kolanka i stopy bolą- wtedy masowałam i było ok. Nawet nie skojarzyłam tego z milukante.:( Jezynko, czy Hania nie ma po milukante boli miesni i stawow?