Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Najlepiej na bosaka, po domu też, chyba, że faktycznie są jakieś wady, ale może jutro uda jej się przyjrzeć jego stopom.

u nas tak się dzieje i jest to dość uciążliwe, niestety... i druga sprawa - po niecałych 2h używania szew przy zamku zaczął się pruć...
ogólnie kapcie ładne, estetycznie wykonane, ale trochę zirytowały mnie powyższe rzeczy

;
Haha, mi tez sie slipersy z wyglądu wogole nie podobaja..

Odnośnie kapci dziecięcych to fajne są BUTY BABYLIGHT DLA MALUCHÓW DOMYOS w znanym sportowym sklepie ;P
w wersji nieocieplonej
No i teraz właśnie moje pytanie, jak często kąpiecie dzieci? Czy to jest takie nienormalne, że chcę kąpać Maksia codziennie? Czy przesadzam z tym, że się brakiem kąpieli przejmuje?

natomiast mysle sobie, ze skoro chwilowo macie mala awarie plus do tego w najblizszym czasie nie zapowiadaja upalow to chyba bym kapala tak wlasnie co drugi, trzeci dzien. Siuraka mu najwyzej i dupsko podmyj, buzia, zeby i rece i gra
Wyciągałam Magdę a potem z wyciągnięciem Kacpra był problem bo nie miałam kogoś kto by małej przypilnował... Ale teraz myją się razem na stojąco można powiedzieć. I też ich myję codziennie, bo mam wrażenie, że to jeden z rytuałów bez których nie zorientują się, że to już pora snu bo na kąpiel będą czekać
Ale ze dwa razy zdarzyło mi się ominąć kąpiel i ok