Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy są to bardzo niezdrowe rzeczy i powinnam ich nie podawać ? Czy macie jeszcze jakies pomysły jak go nauczyć jogurtu naturalnego albo domowego twarożku ?
i nie sądzę też, że uda mi się mu wytłumaczyć, choć rozumie wszystko co się do niego mówi. Boję się o zgryz, mowę…spróbuje przyciąć końcówkę..
- mojej kolezanki cora tez.. o dziwo ma starszego syna i z nim nie miala problemow co do smoczka.. taki błąd zrobiła moja przyjaciółka i dziecko ma 4 lata, a cumel jak był tak jest,
- mojej kolezanki cora tez.. o dziwo ma starszego syna i z nim nie miala problemow co do smoczka..
Dla mnie juz roczne dziecko ze smokiem to przesada.
No, ale każdy musi po swojemu "robić"...
Dżasti,a może lepiej najpierw kąpać Maksia, a potem Aleksia obrabiać?
Tylko po prostu myślę tak, że ssanie smoczka przez dziecko takie już kumato rozumne to jest uzależnienie (moja teoria) i jak każde uzależnienie to nie jest dobre. Bo wtedy dziecko myśli tylko o tym ssaniu a zabranie smoczka powoduje panikę. Lepiej uzależnienia nie powodować.
Ale myślę, że przy dzieciak bez zaburzeń snu to warto jednak wcześniej pomyśleć o odstawieniu smoka.
Dżasti masz rację, bo to jest uzależnienie. On juz jest na tyle kumaty, że potrafi się tego smoka domagać, szukać i jak tylko gdzieś zobaczy to od razu chce