Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No ale idąc tym co wczoraj było pisane o złości, to jest to dobre, że ją okazuje, tylko wolałabym gdyby robiła to w inny sposób ;)
Jak długo/mniej więcej do którego roku życia należy odwracać uwagę dziecka, gdy widzę, że chce zrobić coś z czego nie byłabym zadowolona? Wiem, że każde dziecko jest inne...ale tak mniej więcej(?) Nie chciałabym do 5 roku życia odwracać jej uwagę, bo przecież w końcu kiedyś powinna zrozumieć, że to nie jest zabawka, że może ją zepsuć itd?
jak każda z Was ja też chcę być dobrą matką, i jak każda z Was i ja chciałabym bu Zu była w miarę ułożoną i mądrą dziewczynką, ale bardzo się boję, że przegapię jakieś kluczowe momenty wychowam małą terrorystkę
przestaję mieć miejsce na 180 cm szerokim łóżku. Czy to przechodzi????
często takie otrząsanie się jest zaraz po zrobieniu siku
Dziewczyny, ja z pytaniem. Lilka zaczęła parę dni temu kręcić głową (tak jak na "nie"), ale robi to tak, jakby się z czegoś otrząsała. I na pewno nie wiąże się to z przeczeniem. Do tego ostatnio często trzyma się za uszy. Czy wiecie coś o tym?
I jeszcze jedno. Czy Wasze dzieci w wieku L. też tak się rzucały po łóżku? Lila śpi z nami i zawsze było to spokojne spanie, a ostatnio włazi na mnie przez sen, potem spada i włazi na męża, potem gramoli mi się na poduszkę i w końcu muszę ją przekładać na środek, bo przestaję mieć miejsce na 180 cm szerokim łóżku. Czy to przechodzi????
, bo to właśnie miałam robić. Widzę jednak, że gdy naśladuję ten ruch, to Lila go powtarza, więc chyba jednak ćwiczy nową umiejętność. :) U nas też tak było, już mój mąż chciał z młodą do lekarza iść, bo myślał, że jakiś tik ma
to zawsze myślałam, że to dobry żart Gdzieś widziałam takie rysnki w jakich kombinacjach śpi dziecko z rodzicami, na końcu dziecko jesst rozwalone na całym łóżku, a rodzice na podłodze. O rany, jakie to prawdziwe ;)))
Długo było tak, że jak się rano obudzili, to sobie gadali, a jak Ewunia zaczynała piszczeć, to Krzyś w płacz.
to Adas tak bedzie za kazdym razem jemu/jej wtorowal jak noworodek zacznie plakac....