Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a w takiej pozycji od maleńkości ponoć spałam i się kokosiłam. Teraz to już rzadko tak leżę.

ta , jasne

Moja mama twierdzi, że mam jej dawać, bo główka się NN. sie bardzo poci...Jeśli to głupie pytanie, to przepraszam z góry - co ma pocenie do witaminy D? Lila od paru dni zaczęła mi się pocić po wieczornym karmieniu, ale z niczym tego nie łączyłam (poza gorącem).
.
[/url]
znaczy, lepiej podawać..??

Karmi ,tuli ,całuje . Nigdy żadnego dziecka nie popchnęła,nie uderzyła. Jedynie co,to czasem lubi po twarzy dotknąć,po nosie,pępki lubi sprawdzac

Bierze moją glowę w swoje rączki i tuli do swojego policzka,albo przychodzi tak bez niczego i się przytula i buziakuje strasznie ,no i od paru dni ma fazę,że tylko usypiam przy mamusi ,albo nie śpię wcale

ale Milka ogólnie jest b.b.b..b dramatyczna! ale i w stosunku do dzieci jest też czuła tuli się lubi całować tyle że do czasu

. Leży na pleckach, podnosi do góry nogi (jest w takim pajacu ze stópkami, nie wiem jak się to to nazywa) i zaczyna płakać w taki sposób jak się czegoś boi. Jak próbujemy mu te nóżki zakryć lub przytrzymać to tak czy siak zaraz je bierze do góry i znowu zaczyna skuczeć. Jedyny sposób, żeby spokojnie zasnął to położenie go na brzuszku - tak nie widzi stóp ;)