Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jedno mnie martwi piersi mi się zrobiły mniejsze niż przed ciążą
jedno mnie martwi piersi mi się zrobiły mniejsze niż przed ciążą przy tym jednym, dwóch karmieniach w nocy, a co będzie po odstawieniu całkowitym
--
O to to ! moje też jakieś mikro mikro, przepraszam, ale cieszę się, że nie jestem sama
hcialabym tez zajsc w drugą ciąe ale nie chcialabym aby stalo się to kosztem Jaśka.
O to to ! moje też jakieś mikro mikro, przepraszam, ale cieszę się, że nie jestem sama nie wiem, co będzie jak przestanie jeść z nich w ogóle ...
No przecież lepiej jak wisi mniej :P
no właśnie ciężki były obie,a w jednej był lekki ból przy dodtyku, także oprózniałam w wannie, miałam SPA-kapiel w mleku, byłam w szoku, że tak sporo mi jeszcze sika, dziękuję za rade piję szałwię, o dziwno mi smakuje Kakai,odciagnac tylko do uczucia ulgi mleko,mozna nad wanna. Jak nie czuc ,,ciezkosci,, i napiecia to nic nie trzeba robic. Mozna popijac herbatke z miety lub szalwi
jak sobie radziłyscie po odstawieniu od piersi z gromadzącym pokarmem? jakies "dojenie" w wannie czy cos innego?
Wg wierzeń babcinych trzeba przetrzeć octem ale ja bym tego nie robiła, choć czytałam o tym kilka razy i nawet lekarze twierdzą, że ma to sens. Tylko zależy czym się poparzysz i czy zeszła skóra.