Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Madziu, jesteś wspaniałą mamą :)
Gdyby Jej czegoś brakowało, dałaby znać Tobie bardzo dobitnie gromkim płaczem :)
Tak jak pisałam wcześniej, od jakiegoś czasu mam wrażenie, że Zu, gdy zasypia (ale tylko na noc) to ociera się o pieluszkę… Leży na brzuszku, podkłada rączki pod pieluszkę i się kręci, potem podnosi pupę w górę, w dół, wyciąga rączki, zaczyna szukać pieluszki i znowu wkłada rączki pod pieluszkę i pupę podnosi w gorę i w dół…
A co do samego miziania się po pipce, to ja tam akurat jestem bardzo szczęśliwa, bo moje dziecko w końcu odkryło, że ją ma.
mam nadzieje, ze nerwus i raptus mi nie rosnie :p Do tej pory potrafila sie ladnie bawic, a teraz jakby wszystko Ja irytowalo
Sysia, Zu jest już sadzana na nocniczek, ale w pieluszkę i tak robi, bo jeszcze nie komunikuje, że chce siusiu
I tak sie zastanawiam, czy dzieci się AŻ tak różnią?
dziś postawił dwa pierwsze kroczki :) do mnie
Frag mój nocikowowany i nam super to wychodzi tylko cierpliwości trzeba mieć ogrom
Więc jego posiedzenia są bezowocne, za to często minutę później znowu słyszę "siusiu", pytam się go czy chce, a ten pokazując na kałużę między nogami oświadcza "niee... juś nie"
pełazać zaczoł tylko dlatego żeby psa dorwać i pokitłasić :D
Lece sie pochwalic, ze Nadia (chyba) zaczyna chodzic, nonstop sie puszcza i robi po pare krokow :D
Fraio dziś postawił dwa pierwsze kroczki :) do mnie