Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dam jej tam ze dwie tetry....
Kasia, Lilce też się ostatnio po raz pierwszy w życiu zrobiły na pleckach przez fotelik samochodowy. Za parę dni wyjeżdżamy i chyba jej "nasmaruję" plecy mąką ziemniaczaną. Może coś pomoże? dziewczyny a macie jakiś sprawdzony szybko sposób na potówki.... Milka ogólnie nie miewa ale po dłuższej jeździe samochodem robią jej się szorstkie plecki
chyba jej "nasmaruję" plecy mąką ziemniaczaną.
Moja siostrzenica jest niestety nie zbyt akceptowana w swoim przedszkolu przez rówieśników- jest bardzo nie śmiała, ma dystans do ludzi i jest trochę nie ufna. Nauczyciele nie pomagają w przełamaniu tych barier a mała czuje się samotna. Bardzo mi jej szkoda, bo nie ma takiej więzi z dzieciakami;/ Pomożecie?
e takie wymiany zdan, moge zniechecac niektore uzytkowniczki, ktore szukaja tu innych informacji?
Nie sądzicie, że mocno przesadzona jest taka reakcja?
A to niby o mnie
Myślę, że przesadzone jest interpretowanie czyichś myśli i zwrotów, których nawet nie wypowiedział.
I jeśli porównujesz tego chłopca do dorosłej kobiety walącej Cię tabletem po plecach- to gratuluję wyobraźni.
Rozumiem Mónikho.
W teorii to mam nadzieję,że zrozumiesz to,że wkurzają mnie 3letnie gówniary które nie umieją się sprawnie poruszać po zjeżdzalni i blokują zabawę mojej 6letniej córuni, która uwielbia wspinac się po ślizgu? A te mamuśki sztuki co stoją obok i pilnują tych gówniar jeszcze bardziej mnie wkurzają, bo zasłaniają mi widok mego dziecięcia przeuroczego ;)
Ja tylko dodam,że z moja przyjaciółką poznałyśmy się 16 lat temu na placu zabaw w momencie, gdy nasi roczni chłopcy chwycili się nawzajem za czupryny :)
Chłopcy od dawna się nie szarpia a nasza przyjaźń trwa
Dziewczyny kiedy Wasze dzieci przestały sypiac w dzien?
Zasnęla na szczęście i śpi już godzinę, więc spoko.
Dziewczyny kiedy Wasze dzieci przestały sypiac w dzien?
Bo moja Nina już jakoś miesiąc temu i wydaje mi się, że to za wcześnie i że tak małe dziecko musi się jeszcze w ciągu dnia regenerować.
Ale czy to dobrze, że ona w tym wieku już z drzemki zrezygnowała?
Dziewczyny kiedy Wasze dzieci przestały sypiac w dzien? Bo moja Nina już jakoś miesiąc temu i wydaje mi się, że to za wcześnie i że tak małe dziecko musi się jeszcze w ciągu dnia regenerować. A ona nie chce i co najciekawsze nie wygląda ani nie zachowuje się jak zmęczone, rozdrażnione dziecko.
Zazdroszczę mamom, których dzieci śpią w dzień po kilka godzin - u nas nigdy nie było takiego komfortu - 3x po pół godziny, potem dwa, potem raz na 40 minut. Nawet obiadu nie zdążyłam zrobić