Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A to widzicie bo ja nie wiem czemu kojarzyłam, że jeszcze trzylatki sobie w dzien pospać muszą. Ale coś mi się zapewne pomieszało
Hydro, z wlasnego doswiadczenia i znajomych wiem, ze dzieci bez problemu przystosowuja sie do spania w przedxzkolu a w domu w weekend nie
Gdy poszła do przedszkola - ku mojemu zdumieniu zaczęła korzystać z drzemki, bez wpływu na porę wieczornego snu.
Syn niestety nie przystosował się do spania w przedszkolu, z czego panie były BARDZO niezadowolone.
Tak niestety było ze mną. Cały okres przedszkola dostawałam czarne kropki za to, że nie śpię Głupie baby.
Sprawę udało mi się załatwić dopiero w gabinecie dyrektorki.
az cisnie sie na usta, ze wszystko jasne...
Piszesz, jakby w prywatnych nigdy nie zdarzały się żadne nieprawidłowości Całkiem niedawno znajomi przepisali swoją 4-latkę do państwowego po tym, jak w rzekomo cudownym prywatnym przedszkolu panie karmiły ją na siłę przytrzymując za ręce i wpychając łyżkę do buzi
Wy jako rodzice macie prawo walczyć z takimi nieprawidłowościami, a żeby to uczynić zapoznajcie się właśnie z tym co "przedszkolance" wolno, a czego nie... Jakie prawa w przedszkolu ma Wasze dziecko... I wymagajcie tego by Wasze dziecko było szanowane.
Witam się oficjalnie ;) I wpadam z konkretnymi pytaniami dotyczącymi żłobka ...
A więc :
1. Musze kupić kapcie bo mój szogun już biega.... tylko jakie ??? Czy myślicie że lekkie tenisówki będą ok ? bo te typowe kapcie jakoś mi się nie widzą ... może macie coś do podrzucenia jakąś firmę, link do jakiś sensownych ...
2. Teraz nasz żłobek ma przerwę i nie mam gdzie dopytać ... czy takie maluchy piją ją z kub eczków czy z butelek ? Bo u mojego starszego najpierw były butelki do mleka, herbaty a potem przeszli na kubeczki.
3. W naszym żłobku tylko maluszki jedzą na leżaczkach są karmione, nasz je sam ale w krzesełku do karmienia ... czy powinnam go uczyć jeść na zwykłym małym krzesełku przy mini stoliku ?
--
Czy Wasze dzieci też śpiewają?