Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Umie już cały alfabet ( w sensie to ej bi si di i ef dżi..... ), the wheels on the bus (całe dwa wersy zaśpiewa) i twinkle twinkle little star (też dwa wersy).
I mam ogromną nadzieję, że jak się tutaj więcej mamuś z rozpakowanych pojawi to nie zrobi się atmosfera podobna do panującej tam właśnie.
Bo co ? Będziemy ochy i achy z tytułu każdego pierdnięcia Stasia, Józia i Grażynki serwować?
Tylko z tego co widziałam to i Ty Quelle i Ty Hope się również w ten schemat wpisywałyście do chaosu się przyczyniając
Tylko z tego co widziałam to i Ty Quelle i Ty Hope się również w ten schemat wpisywałyście do chaosu się przyczyniając
wiec jesli masz cos do mnie do pisz na privat
więc sorry ale chyba coś źle widziałaś
dwa dziecko roczne już jednak dużo bardziej absorbujące jest. No więc Teo don't worry ;)
jak moje dziecię miało te kilka tygodni/miesięcy i ciągle spało, to miałam czas na czytanie rozpakowanych, te wszystkie gratulacje, pozdrowienia, z nudów po prostu
oraz jeden post Quelle, którego wysłała tylko z jedną emotikonką i niczym więcej nie
Ostatnio to Ty siejesz chaos i zamieszanie wpadajac tak i komentujac kogos kto Ci sie wlasnie nie spodobal.I to na tyle z mojej strony.