Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wieczór dla siebie, bez dziecka to skarb.
Chociaż wstaje o 5:00-6:00, to chyba jednak nie taki śpioch...
kuleczka ale skoro żyjesz z tym już ładnych parę lat i masz się nieźle to chyba nic strasznego, co;)
Ja mam w ogóle wrażenie, że on się boi tego łóżeczka No bo jak wytłumaczyć to, że w dzień idzie sam na drzemkę, a wieczorem takie ryki?
Czy któraś z Was kupiła kiedykolwiek dla dziecka kubek 360stopni aventa?
katka ja kupiłam kubek 36o stopni z tym że nie aventa tylko Lovi. Moim zdaniem jest super, Adaś pił z niego gdzieś od 8 miesiąca.
Mati popoludniu w ogole nie chce spac,na sile go musze usypiac, i jak usnie to tak 2-3h pospi. Po kapaniu czasami jest dobrze, bo zasnie przy butli, a czasami jest tak, ze harcuje jeszcze 2h.
Czy któraś z Was kupiła kiedykolwiek dla dziecka kubek 360stopni aventa?
To może jemu spanie w dzień niepotrzebne skoro go na siłę usypiasz ?
My zmieniliśmy ostatnio nie dość, że miejsce spania (z naszej sypialni na duży pokój z zabawkami, bałam się tego) to jeszcze łóżeczko (z niemowlęcego na turystyczne, otwarte).
Frag a proponujesz Krasnalowi od czasu do czasu mm ? Kurde pytał się tu ktoś Ciebie o to ostatnio czy mam jakieś dziury w pamięci :P
Dziewczyny ile Wasze dzieci jedzą mleka w ciągu doby. Nadia nie je już w nocy, rano w ogóle się butelki nie domaga. Dostaje wieczorem i przed 11.oo po około 18o - 2oo ml mleka, to wychodzi max 4oo na dobę... nie za mało to ?
To jest w paczuszce ten czosnek?