Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Woda morska u nas jest na stałe w użyciu, kupię ten mucosolvan, sama nie raz używałam tylko dla dorosłych, chyba mu tym nie zaszkodzę, przynajmniej do czasu wizyty u lekarza. A inhalacje samą wodą wystarcza czy coś dodawać, gdzieś czytałam, żeby dodać rozmaryn albo olejek eukaliptusowy?
Chcę go odstawić niebawem, ale wciąż ten moment odsuwam, bo widzę jak wiele jeszcze to dla niego znaczy. U nas problemem jest to, że Miki nie wypije żadnego innego mleka w jakielkolwiek innej formie. Po prostu "cycuś mamusi"
[/url
U nas odcyckowanie cycozwiska dało taki efekt
Dziewczyny, tak się zastanawiam... Czy regułą jest, że dzieci po odcycowaniu przesypiają noce? Bo u nas (karmienie co półtora dnia) dalej pobudki i nie wiem, czy robić sobie nadzieje.
A jak usypia to NIE MA MOWY nawet o tym,żeby smoka nie było. Jak tylko wypadnie to po omacku szuka i płacze. Zastanawiam się czy dobrze by było już ją pomału odseparować od niego,a może dać jej czas jeszcze?
Cycek jest dla niego jak smoczek jak mi nie dam to jest wrzask i histeria że hej!
No i jestem w kropce. I nie wiem co zrobić żeby bylo mi lepiej.
. Cycek jest dla niego jak smoczek

kurtka mocno podjeżdża w górę odsłaniając plecki...
ostatnio natknęłam się na ten artykuł
Nam tez ciągle rosną zęby. Juz 13 z nami...
" nie cem"
właśnie dopiero padła
moje dziecie wybralo faze talk
10 do 13:15
A w nocy to już w ogóle kosmos. Ryk, krzyk, rzyganie (zawsze rzyga w histerii będąc) i inne atrakcje.
bo spał długo
A mojej Nince bankowo idą piątki
. Oby szybko 5 wyszly.

i zastanawiam sie co dajecie dzieciom na kolacje (takim roczniakom)?