Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
). Wszyscy o tym mówią, że generalnie cebulek włosowych nie przybywa od podcinania. Mogą wizualnie wyglądać na więcej, gdyż obcinamy najbardziej zniszczoną część włosa, mogą się lepiej układać, ale generalnie chciałabym pójść bo Kubolowi już do oczu lecą i muszę mu na boczek zaczesywać jak Boratowi jakiemuś
No i gratuluję odcycykowania!
Już niedługo druga przymiarka do fryzjera...aż się boję;)Teraz włoski ma śliczne, grube, równiutkie i bardzo fajnie się układają.
Miki u fryzjera wysiedział tylko dlatego, że puszczałam mu filmiki na smartfonie

ale jak tylko jest zmęczona ,albo marudzi to od razu krzyczy MNIAM albo NIONIO..
W czwartek będzie 2 tygodnie bez smoka :)

Obetnij smoka,

no jak by Milka nie płakała to pewnie spała by spokojnie u siebie ale mi serce pęka jak ona płacze nawet nie wiem jak to określić bo to nie wymuszanie a jakby strach po prostu przy nas jest spokojniejsza
widocznie nie lubi... Milka bez czwórek twardego kabanosa potrafiła w sekund pięć zjeść.... nic na siłę i tak się nie da.... przemycaj mięsko w zupkach tostach a do parówek kiełbasek jeszcze dojrzeje....