Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jakbys mu bardziej rozgotowala, tak na papkowato, troche mieska mielonego, troche sosu pomidorowego?to może by przeszło o ile miesko mielone nie będzie drapac w gardło;) musze spróbować, kasia mnie natchnęła tymi tostami i zrobiłam na kolację sandwiche(te trójkąty) z szynka i serem i jaś jednego trójkąta zjadł, wiec sukces, ale był mega głodny bo od 14 nic nie chciał
Kakai,czyli Jasiowi chodzi o konsystencje zapewne. On nie chce gryzc jedzonka? Papki toleruje?
A chlebek zje? Moze jakas paste zrobic z drobno zmielonego mieska+ cos tam?--
Kakai, a probowaliscie ze sztuccami, tak, zeby Jas sobie nabijal, np. kawalki.owociw, warzyw i wkladal do buzi, albo Ty mu mozesz nalozyc,nabic, dajesz Mu lyche, wudelec i niech sam wklada do buzi... tak gdybam, bo u na nie ma z jedzeniem problemu, choc zauwazylam, ze N. nie chce probowasc nowosci.
). A zupy jakie je zmielone czy tylko udukane?
Może za bardzo się denerwujesz i on to wyczuwa. Kup pod krzesełko obrus ceratowy,niech powyrzuca sobie z talerzyka jedzenie(tutaj radze zaparzyć sobie meliske ). A zupy jakie je zmielone czy tylko udukane?--to jest bardzo prawdopodbne, zawsze mam spinke, ile zje
z meliską się muszę zaprzyjaźnić bo ogólnei nerwus jestem, a dziękuję za pomysł z cerata, jakos na to nie wpadłam
zupki je udukane lub porojone, choć np. wolowine mu blendowąłam bo była twardawa
. Zobaczysz,e jak nie będziesz napierać,zeby jadl to zacznie ladnie jesc.
a wsadzam N. do krzesla daje jedzenie, ona zajmuje sie swoim jedzeniem, ja swoim (jemy razem posilki).. Czy je, czy rozdusza, czy tez wyrzuca ja w ogole nie zwracam uwagi na to... nie chce jesc to nie, zje pozniej...
ona zajmuje sie swoim jedzeniem, ja swoim (jemy razem posilki)
młody tez wcina?
[/url]
Krasnal zawsze się bardziej interesuje moim talerzem
I co robisz? Ja mojemu tłumaczę, że to jest mój talerzyk, a to Twój no i pokazuję, że to to samo, ale chyba nie bardzo mi wierzy
katka jak zobaczysz w naszym mieście dziecko z wędliną w ręku to mój syn
Ja mojemu tłumaczę, że to jest mój talerzyk, a to Twój no i pokazuję, że to to samo, ale chyba nie bardzo mi wierzy
DO obiadu...