Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to może by przeszło o ile miesko mielone nie będzie drapac w gardło;) musze spróbować, kasia mnie natchnęła tymi tostami i zrobiłam na kolację sandwiche(te trójkąty) z szynka i serem i jaś jednego trójkąta zjadł, wiec sukces, ale był mega głodny bo od 14 nic nie chciał A jakbys mu bardziej rozgotowala, tak na papkowato, troche mieska mielonego, troche sosu pomidorowego?
Kakai,czyli Jasiowi chodzi o konsystencje zapewne. On nie chce gryzc jedzonka? Papki toleruje?
A chlebek zje? Moze jakas paste zrobic z drobno zmielonego mieska+ cos tam?--
Kakai, a probowaliscie ze sztuccami, tak, zeby Jas sobie nabijal, np. kawalki.owociw, warzyw i wkladal do buzi, albo Ty mu mozesz nalozyc,nabic, dajesz Mu lyche, wudelec i niech sam wklada do buzi... tak gdybam, bo u na nie ma z jedzeniem problemu, choc zauwazylam, ze N. nie chce probowasc nowosci.
to jest bardzo prawdopodbne, zawsze mam spinke, ile zjez meliską się muszę zaprzyjaźnić bo ogólnei nerwus jestem, a dziękuję za pomysł z cerata, jakos na to nie wpadłam zupki je udukane lub porojone, choć np. wolowine mu blendowąłam bo była twardawa Może za bardzo się denerwujesz i on to wyczuwa. Kup pod krzesełko obrus ceratowy,niech powyrzuca sobie z talerzyka jedzenie(tutaj radze zaparzyć sobie meliske ). A zupy jakie je zmielone czy tylko udukane?--
a wsadzam N. do krzesla daje jedzenie, ona zajmuje sie swoim jedzeniem, ja swoim (jemy razem posilki).. Czy je, czy rozdusza, czy tez wyrzuca ja w ogole nie zwracam uwagi na to... nie chce jesc to nie, zje pozniej...
ona zajmuje sie swoim jedzeniem, ja swoim (jemy razem posilki)
Krasnal zawsze się bardziej interesuje moim talerzem
Ja mojemu tłumaczę, że to jest mój talerzyk, a to Twój no i pokazuję, że to to samo, ale chyba nie bardzo mi wierzy