Witajcie :) Mam na imię Kinga :) Jestem mamą dwójki cudownych dzieci :) Klarka 28m - mój 9 mrozaczek - 4 próba InVitro i Leon 18m - nasz mały, WIELKI cud... 1,5 miesiąca po CC zaszłam w ciąże ;) Ze względu na procedurę In Vitro... wielu znajomych odwróciło się od nas... Być może tutaj poznam mamusie i dziewczyny starające się właśnie z Wrocławia ;) Na kawę... na pogachy... na wymianę doświadczeń... na oderwanie się od codzienności :)
Dziś zadzwonię do Kociej Kołyski i jeszcze wypytam czy mają jakieś specjalne grzańce... Pamiętam że kiedyś były takie poza kartą ;) Czyli Piątek - 18.00 :)) Może wątek rozkręci się i następnym razem spotkamy się w większym gronie :) Choć nasza WROCŁAWSKA piątka baaaaardzo mnie cieszy!!!!
w czwóreczkę... przy oparach grzańca i Paulanera ;) Tak kulturalnie do 23.00 ;) Tematy... typowo kobiecie :)) i zachwyt nad brzuszkiem Pani A ;) Rezerwacja stolika w Kociej Kołysce to byl trafny wybór... Ludzi jak mrówek... zero wolnych miejsc... ale my na antresoli miałyśmy swoje miejsce na ziemi ;) Mam nadzieje że spotkań będzie więcej... tego sobie życzę... na nowy rok ;)
Ja tez jestem z Wrocławia... Niestety trochę odstaje od waszej grupy, bo ani dzieci nie mam ani w ciązy nie jestem :( Póki co staramy się już 1,5 zeby powiększyć naszą rodzinę...
Hej dziewczyny :) Wróciłam na 28dni po długiej przerwie. Też mieszkam we Wro i chętnie się z Wami spotkam :) Yvonnee nie odstajesz - ja też dzieci jeszcze nie mam ;) Studiuję i póki co odkładamy. Proponuję sobotę 17 albo 23 lutego – to za miesiąc, więc jest jeszcze czas, żeby uwzględnić spotkanie w grafiku :) Co Wy na to?
26 stycznia ? Ja jestem bardzo chętna :) hihihi :) Yvonnee nie odstajesz :) ;) Poprzednie spotkanie było w KOCIEJ KOŁYSCE... może nie zmieniajmy miejsca... Trzeba tylko wcześniej zrobić rezerwacje czym mogę się zająć :) Muszę wiedzieć troszkę wcześniej ile nas babeczek będzie :)
Stasia2 - Poprzednio spotkałyśmy się o 18:00 i była to dobra pora. Co Wy na to? 26.01 godzina 18:00? Yvonnee - ja też bezdzietna, także spokojnie, nie odstajesz :)
No właśnie - malutka - Alar... potem córcia coraz mniej będzie spać a więc coraz mniej czasu da mamusi ;) Wiem co mówię ;) hihihi Pamiętam jak ja odciągałam mleko i oznajmiałam małżowi: "Małżu znikam - nie szukaj mnie i nie dzwoń ;) Co do spotkania: Sobota - 26.01 Kocia Kołyska (piwnica Dworu Polskiego) godzina - 18.00 Jutro wstępnie zarezerwuje stolik
Medea, chętnie bym wpadła, ale kurde nie wiem czy wysiedzę z Wami. Myślisz, że mogłybyśmy zrobić tak, że dam znać w sobotę rano?? najwyżej dostawimy jedno krzesło :)) Bo nic nie mogę obiecać.
Nie jestem w stanie na 100% powiedzieć, czy będę, bo w przyszłym tygodniu mam 2 egzaminy :( Zobaczę jak będę stać z materiałem. Bardzo bym chciała wpaść, więc może chociaż na godzinkę mi się uda ;)
mi się jednak nie uda... babcia zaprosiła nas na dzieńbabciową kolację bo w tyg wszyscy pracują i padło na sobotę.... ale śledzę i mam nadzieję że następnym razem się uda:)
Kurcze dziewczyny, ja nie dam jednak rady :( Goście się właśnie zapowiedzieli na wieczór :((( Nie mogłam odmówić bo sa przejazdem i chcą przenocować....
ja naprawde przepraszam ale nie mogę się wyleczyć myślałam że mi już przejdzie,a tak chciałam się z wami spotkać bo potrzebuję takiej odskoczni a tak leżę w łóżku buuu
Rezerwacja zrobiona, czas zarezerwowany- kto moze niech przyjdzie. Poki co na pewno beda: Medea24, Ukasieku78, GaggataB, MrsCreme, Agapeel, Ewel28 i Emi_787. Calkiem spora grupka :) Nie odwolujmy tego, tylko zbierzmy sie w Kociej o 18:00 i milo spedzmy czas :)