Poszperałam na forum,ale wątku takiego nie znalazłam. Pewnie są tutaj jakieś mamy z Łodzi :) ? chętne na spotkanie czy wspólny spacer z dzieciaczkami ;)
Agnike: (Park Szarych Szeregów,Park Ocalałych mam bliziutko)
no to od rodziców (czyli miejsca, w którym się wychowywałam całe życie) też jest bliziutko - generalnie wszystkie okoliczne parki są mi bardzo dobrze znane ;) a na przeciwko PSS jest moja podstawówka (153)
Ja okoliczne parki i ogólnie Łódź poznaję dopiero od 3,5 roku :P , wychowałam się na Śląsku .. ;) , więc w dalsze Łódzkie trasy to tylko z Mężem się zapuszczam
Karko ja już spaceruje od 2 miesięcy:) po osiedlu i już powoli zaczyna mi się nudzić takie chodzenie i wypuszczam się na pola i w kierunku Lagiewnik ;). Daj znać jak bedziesz miała ochotę na wspolny spacer.
Witajcie, ja też jestem z Łodzi, dokładnie ze Starego Polesia, czyli blisko mam na zdrowie, do parku Poniatowskiego, ale i dalej się chętnie zapuszczam;) Bardzo chętnie się z Wami pospotykam, ale dopiero po 26 czerwca, bo do tego czasu przygotowuję się do obrony pracy dyplomowej;)
Pozdrawiam wszystkie mamy z Łodzi;)
P.S. Wysłałam już prośbę o przyjęcie do grupy na fb;)
Hej Dziewczyny! Ja też jestem z Łodzi. Czy któraś może pomogłaby mi: skończyłam kurs na instruktora npr i do dyplomu potrzebuje przeszkolić 3 osoby z metody angielskiej. Już 2 osoby mi się udało, została trzecia. Dajcie znać. Ania