Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

kobieta ma być matka i kobieta a nie krowa dojna.
Od tego jest laktator( sciagacz)
.Narządów ma swój sposób i tyle.

Bądź co bądź to dalej są nasze piersi i budzą pożądanie mężczyzn.
Już przestań, bo nawet jak na trolla to już jest przesada.po prostu wywala cyca i tyle

Do tej pory myślałam, że Hecate pisząca to samo we wszystkich tematach po prostu ma dużą potrzebę zainteresowania
ale jak patrzę na tę dyskusję, to myślę, że nieduża szansa, żeby The Fragile się myliła co do karmienia trolla
Już samo to, że dyskusja o publicznym karmieniu dopiero co była na "przyszłych..." i ona ją teraz próbuje podsycić i wywołać wielką dyskusję tu
W ciąży nieco odmóżdżone jesteśmy
. Zapamiętaj sobie, że tak jak my nie jesteśmy dojnymi krowami tak nasze dzieci to nie cielaki i gdy są głodne to mam w du**** takie osoby jak Ty, wywale cyca jak to ujęłaś i jedziemy z koksem

Jeśli jednak trollem nie jesteś to współczuję przekonań i doboru towarzystwa. 

było by fair jakoś je powiadomić o przypuszczeniach naszych, iż ona może być zwykłą oszustką.
.Na tamtym forum napisa≤łam że dzieci sa biedne fakt ale czytałaś dalsze wypowiedzi
Na tamtym forum napisa≤łam

Skoro opisuję jej każdą inną czynność, to dlaczego nie tę również.

załatwiać swoje potrzeby w toalecie, albo jesteś ograniczona że swoimi przekonaniami i powinnaś poczytać trochę dobrej literatury o rozwoju i potrzebach dziecka oraz o współczesnym spojrzeniu na karmienie piersią e miejscach publicznych. Twoje poglądy są przestarzałe.
Co najlepsze moje dziecko wie, że jak idę do WC i siadam na kibelku to robię eee 

Mała i tak woli gonić po łazience ( tyle zakamarków do zwiedzania) niż podglądać mamę.

Bo to my, dorosli posrzegamy nasza intymnosc, nasze ciala inaczej niz dzieci. Dla dziecka jest to tak naturalne jak jedzenie czy oddychanie
Widzę, że dla niej to tak samo odkrycie jak księżyc na niebie i z taką samą żarliwością pokazuje na moje piersi jak na kota.