Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja tego nie traktuję jako błąd/nie żal mi tego. Szeroko pojęte sprawy intymne uważam za część życia zarezerwowaną dla partnera nie dla rodziców Dziwiło mnie jak koleżanki chodziły do gina z mamą i mamy im kupowały tabletki. Nie wyobrażam sobie też rodzić z mamą- a nam kilka dziewczyn, które rodziły z mamami, tak jak Malisiek Zresztą, ja bym najchętniej rodziła tylko z D.,gdyby było to możliwe, ale to inna kwestia
Sama jestem ciekawa jak to się ukształtuje u nas.
--
Kurdę trochę to dla mnie jest wstydliwe ale jakoś mu będę musiała kiedyś powiedzieć dlaczego ma ptaszka i co to jest co ma pomiędzy nogami.
Anula, odpowiedz sobie na pytanie- lepiej,żebyś Ty wprowadzała swojego syna w świat nagości/intymności/seksu czy lepiej,żeby poznawał on ten świat na podwórku, z opowieści kolegów, czy też oglądając z wypiekami na twarzy "świerszczyki"Będę musiała wpajać mu tą wiedzę na przemian z mężem ale niestety nie uchronię go od tego czego się dowie od kolegów na podwórku .
powiedz dlaczego brodawki są takie ciemne, brązowe?
ale powiedz dlaczego brodawki są takie ciemne, brązowe?
No właśnie, dlaczego? Dobre pytanie, też się nad tym zastanawiałam... Jakiej odpowiedzi mu udzieliłaś?
bo malutka chodzi i opowiada, że ciocia karmi piersią i przystawia swoją lalę do cycusia.