Hej Dziewczyny, Nie wiem gdzie zapytac, wiec trafilam do Was :)
Znacie pediatre neurolog dziecieca Adranne Wilczek z Wroclawia? Szukalam jakiegos dobrego neurologa dzieciecego w Opolu, bo niedlugo bedziemy w Polsce. Ale nie znalazlam nikogo. Mozemy podjechac do Wrocka. Zastanawiam sie czy moze cos o tej Pani doktor slyszalyscie? Bede wdzieczna za kazda opinie :)
madziauk Osobiście nie znam takiego lekarza ale możesz panią doktor sprawdzić na znany lekarz.pl tam masz opinie pacjentów na temat lekarzy.
Treść doklejona: 22.05.13 12:13 http://www.znanylekarz.pl/adrianna-wilczek2/neurolog-pediatra/wroclaw Tu są wyszukane już opinie możesz poczytać pozdrawiam
Medea24 - dzieki za opinie :) Duze sa kolejki do Pani Doktor? Pytam bo usg przezciemiaczkowe musze zrobic gdzie indziej, bo ona go nie wykonuje. I chyba narazie nie zapisze sie do niej na wizyte. Zobacze co wyjdzie na usg (lekarz chirurg dzieciecy mi je zrobi). Nie wiem czy wtedy uda mi sie w tydzien zapisac do dr. Wilczek. Moze lepsza opcja by bylo, wybrac termin, zarezerwowac i pozniej anulowac - choc tak nie lubie robic.
ja też byłam z Milenką u Pani doktor ogólnie b. fajna kobieta Milena się jej nie bała... czy mam polecać to nie wiem bo ja z Milką byłam z powodu ustawiana głowy na lewą str już przy tym jak siedziała i w sumie byłam u niej tylko raz... - a co się dzieje karolkowi?
Ja tylko słyszałam o dr Wilczek jest ona jednym z 3 najlepszych neurologow dziecięcych we Wrocławiu. Synka zarejestrowalam do niej ale okazało sie ze wizyta jest zbędna. Czas oczekiwania to Maks pare dni.
Dziewczyny czy możecie mi kogoś polecić (neurolog). Obojętnie czy NFZ czy prywatnie. Potrzebuje jak najszybciej. Póki co terminy Na styczeń Na NFZ. Nie musi być Wrocław. Mogą być okolice.
cytrynko ja ze swoimi jeździłam do Ujmy Czapskiej - ona prywatnie na Baciarellego bodajże przyjmuje. Cudna kobieta , bardzo doświadczona i kompetentna. Zreszta wieloletni ordynator neurologii dziecięcej.
A my ostatnio trafiliśmy do Dr.Dołyk, przyjmuje na Ostrowskiego. Długo się czeka na wizyte, ale warto . Pierwszy raz byłam u lekarza gdzie wizyta trwała ponad godzine, wypytała nas o wszystko, dokładnie przebadała Marysie, potrafiła z nia nawiązać fajny kontakt a to nie jest latwe bo ona potrzebuje czasu na oswojenie. Bardzo analityczna i dokładna. wizyta kosztuje 120zł i jest naprawdę warta tych pieniędzy