Hej dziewczyny jestem w 24tygodniu ciazy ijestem posiadaczka lozyska przodujacego. Lezalam nawet od 13 do17tygodnia z mocnym krwawieniem w szpitalu ,ale naszczescie jakos sie uspokoilo.Teraz mam nakaz lezenia w domu moge wychodzic na krotkie spacerki 15minut.Od kilku dni mam dziwne klucia w pochwie jakby skurcze i chyba troch mi twardnieje brzuch na samym dole wizyte u lekarza mam w poniedzialek moze ja przyspieszyc jak sadzicie?
paplinka ja bym przyspieszyła wizytę. Tym bardziej że z łożyskiem przodującym nie ma żartów, krwawiłaś na początku ciąży więc uważam że każdy ból powinien byś skonsultowany z lekarzem. Lepiej wyjść na hipochondryczkę niż coś przeoczyć.
To ja podbijam wątek. Dziś lekarz potwierdził, że mam łożysko przodujące brzeżnie, ale to dopiero skończony 16 tc. Mam pytanie do dziewczyn, które już urodziły i były w takiej sytuacji. Czy jest duża szansa, że to łożysko się jeszcze podniesie ? Czy miałyście wskazania do CC i czy udało Wam się urodzić siłami natury ? Nie ukrywam, że dość mocno mnie to zmartwiło