No, no same przystojniaki na 28 dni, rewelka Mateuszek, fajne ma włosieta, teraz tylko czekac na reszte forumkowych dzieciaczków. Jeszcze raz gratulacje dla Myszorki i Małża
piękności, śliczności i nie wiem jakich jeszcze użyć słów! przystojniak - nie ma co , myszorka, jak urodzę dziewczynkę to możemy zacząć rozmowy matrymonialne! hahahahahahahahahaha
myszorka ogromnie gratuluję!!! ślicznego maluszka urodziłaś Dużo zdrowia i uśmiechów pisków wrzasków i zabawy moc sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku porozrzucanych wszędzie klocków przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek. GRATULACJE
Dziekuję Wam ślicznie za wszystkie dobra słowa i cieszę się że mogłam się pochwalić moim skarbem. Teraz czekam aż Wasze się pojawią na świecie i Wy dumne mamy się bedziecie chwalić swoimi pociechami.
Myszorko masz ślicznego i słodkiego SYNECZKA - buziak od cioć netowych Niech zdrowo rośnie !!! raz jeszcze gratuluje Wam ! W którym tyg urodził się Mati? Czy mamy już wcześniaki poza Bliźniakami ?
Myszorka to Ty miałaś rodzić w wodzie bo nie pamiętam? Jak tam pierwsze kąpiele, kiedy pępuszek odpadł napisz nam troche jak będziesz miała chwilkę a i jeszcze miałam zapytać czy coś bys teraz juz z doświadczenia dorzuciła nam do wyprawki szpitalnej może doradzila...
And222s: Czy mamy już wcześniaki poza Bliźniakami ?
to jest odpowiedz na powyzsze pytanie na tym topiku "teraz dopiero bedzie wysyp efektow 28 dni"
Amazonko jest to toipk dla nowo narodzonych dzieci z 28 dni - wiec wiadomo o jakie efekty chodzi i to ze piszesz że efektem jest brak ciąż - to nie w tym miejscui nie w tym czasie - wiec pomysl zanim napiszesz - takie cos powinnas pisac w topiku dla odkladajacych!!!!!!!!!
Przewaga chłopaków wynika pewnie z planowanych staranek; wiadomo, że im bliżej owulacji, tym łatwiej o chłopaka, a tu wszystkie panie wiedziały kiedy najlepiej działać
w najblizszym czasie bedziemy tu miec niunke IWY chlopaczka mojego niunke Magg niespodzianke AniM i niunke Lady .. hmm zapomniałam o kims ??? mam nadzieje ze nie :) tak sie bedzie prawie po rowno rozkladac płciowo :D
myszorka piekny bobas...a tak przy okazji jak mi sie teskni za tym widokiem z okna....wieza tv katowice....tez jestem z siemianowic....ale od dwoch lat w uk..:(
myszorka ja wlasnie pisalam o twoim widoku z okna...:) ja jestem z michalkowic....ale fajnie tak popatrzec na znajome okolice...bede tam dopiero w pazdzierniku....:( chetnie poogladam sobie zdjecia. moj mail to kfiatek4u@yahoo.com. a tak na marginesie jak sie czuje maluszek??? ja mojego spodziewam sie w styczniu...:) jeszcze tyle czasu.....
buuu zdjec dalej nie mam buuuu....... to moze sprobuj na kfiatek4u@onet.eu przepraszam za zawracanie glowy wiem ze masz strasznie duzo roboty przy matim ale ja tak strasznie tesknie...a wiesz co nie mialam pojecia ze za takim miateczkiem jak siemianowice mozna zatesknic...