Cześć Dziewczyny, szukam dla mojego Kajtka lekarza-ma wodniaka jądra prawego i lewe w kanale pachwinowym. Chirurgię dziecięcą w Wejherowie gdzie miałam najbliżej zlikwidowano więc szukam namiarów na Trójmiasto lub ogólnie województwo pomorskie.
W_P_Gosia: Chirurgię dziecięcą w Wejherowie gdzie miałam najbliżej zlikwidowano
Oddział cały czas jest i ma się bardzo dobrze. Poradnia utraciła kontrakt z NFZ, działa tylko prywatnie (niestety). Najbliższy chir. dz. na NFZ jest w Rumi na Derdowskiego.
Ooooooo... Czyli źle mnie poinformowano i to z dwóch różnych źródeł!!! Przepraszam jeśli kogoś wprowadziłam w błąd. Swoją drogą - dodzwonić się nie można i jestem zarejestrowana do Gdańska...
Treść doklejona: 15.11.13 14:02 Byliśmy na konsultacji-wodniaczek spokojnie powinien się wchłonąć. Jednakże, niestety nie znaleziono palpacyjnie drugiego jajeczka :( Jedziemy 28.11 na USG do szpitala i na konsultację po USG. Strasznie się martwię ale niestety nic nie zrobię. :(
Dziewczyny, a który dr tam przyjmuje? Dr Ulasiński? Kurde potrzebuję człowieka, który poświęci nam więcej niż5 minut. W Gdańsku wysyłają nas nas laparoskopię a ja chcę jeszcze powalczyć inaczej albo utwierdzić się w przekonaniu, że to jedyne rozwiązanie.
W szpitalnej przychodni pracują lekarze z oddzialu m.in. dr Ulsinski. Polceam dr Jacka Rogoń. Nie wiem gdzie przyjmuje (o ile gdzieś przyjmuje - zapytam go). Jesli mialabym iśc z własnym dzieckiem to poszłabym do niego.
w necie znalazlam ten adres dr Jacek Rogoń Specjalista chirurgii dziecięcej 80-180 Gdańsk, Goplańska 100 tel 601-627-399