Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Albo ja dziś 36 letnia jestem totalnie zacofana?
jak dla mnie obecne małolaty są tępe,nie ważne dla nich wykształcenie ani to aby w życiu coś osiągnąć,tylko pójść na łatwizne,nawet potrafią dać sobie zrobić dziecko bogatemu aby tylko żyć w luksusie a ona ma to w du....e
jak dla mnie małolaty teraz patrzą tylko na kase wygląd i jak koleś ma dobrą furę,może tego nie masz i jak jesteście sam na sam to jest inna a jak jesteście z znajomymi to się się wstydzi,sorry a le jak dla mnie obecne małolaty są tępe,nie ważne dla nich wykształcenie ani to aby w życiu coś osiągnąć,tylko pójść na łatwizne,nawet potrafią dać sobie zrobić dziecko bogatemu aby tylko żyć w luksusie a ona ma to w du....e woli płacić alimenty,bo chciał się tylko zabawić i wtedy laska przychodzi po rozum,nie twierdzę że wszystkie są takie ale większość tak,nawet mam przykład moich sióstr liczy się tylko kasa i wygląd
jak dla mnie daj sobie z nią spokój,bo jeśli ją kochasz to będziesz cierpiał,szukaj dziewczyny która ma rozum a nie drobne w głowie
może ja się w innych "kręgach" obracam, ale te nastolatki co znam nie są tępe... Przynajmniej nie bardziej niż było z naszym pokoleniem.
Narozrabiałeś, to musisz ponieść konsekwencje.
Od 1 do 50 z 50