Nie wiem, czemu miałoby to przeszkadzać. Zresztą, do tej pory mod nie zunifikował istniejących wątków (odkurzacze, sokowirówki itd.). Akurat "domowych" topików nie ma dużo, a łatwiej poszukiwać informacji przy sprofilowanym temacie. Trudno to porównywać do "czy jestem w ciąży" po raz 1000. Myślałam o zadaniu tego pytania na wątku budujemy-remontujemy-wyposażamy, ale tam rozmowa koncentruje się na problemach związanych z budową, oknach, tynkach itd. Inna skala:-)
To ja odpowiem. Używam, z Lidla takiej, Tefal bodajże. Jest fajna ale brak.mi w niej spryskiwania wodą. Polecam stację przy dużej ilości prasowania - mój M. pracuje w koszulach więc u nas się sprawdza.
Ja uzywam Generator Pary Tefal Pro Express Turbo Anticalc Autoclean. Jestem mega zadowolona. Prasowanie jest o wiele łatwiejsze, szybsze dokładniejsze. Większość codziennych rzeczy prasuje tylko po jednej stronie, bo para przenika przez całe ubranie, w związku z czym nie wymaga przewracania na druga stronę. Bardzo polecam. :)))
Zamierzamy zakupić takie żelazko parowe ,bo te ze stacja sa o wiele droższe ,ale czy takie samo żelazko parowe spełni ta funkcje prasowania pionowo . W solońie mam firanke, woal gładki na dl.ponad 4 m,wys.2,6 i nie wyobrażam sobie ja prasować na desce kawałek po kawałku . Moze któraś posiada takowe samo żelazko bez stacji ?