Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiem że tu też powinny pomóc ćwiczenia Kegla. Kupiłam kulki gejszy bo słyszałam o nich bardzo dużo dobrego. Rozkosz z nich jak dla mnie żadna ale faktycznie czuć że mięśnie pracują. Chętnie podczytam wątek.
Ja co prawda nie z nietrzymaniem moczu mam problemy, ale za to z obniżeniem tak. Więc chętnie się dołączę.
Próżno szukać położnych, fizjoterapeutów czy nawet ginów, którzy posiadają rzetelną wiedzę i potrafią sprawą właściwie pokierować. Wg mnie kuleje już edukacja kobiet w ciąży, potem, po porodzie też trudno o fachowców. Ja po drugim porodzie ćwiczyłam z fizjoterapeutką poleconą mi przez położną, ale ona sama przyznała, że wszystkiego na temat dna miednicy musiała uczyć się na własną rękę, na kursach, bo w programie studiów temat był ledwie liźnięty.jak jest z ewentualną kolejną ciążą? nie wiem czy się jeszcze zdecyduję, to byłby mój trzeci poród, ale dziecko drugie więc gryzę się z myślami. Boję się że po porodzie opadnie to na tyle że będę miała naprawdę duży problem..
nie sadzilam, ze tak mlode kobiety jak my mogą się tego nabawić:-(
Natura mści się za to, że jej nie szanujemy.
Napisz, napisz :) ja słyszałam że przy obniżeniu macicy bieganie jest absolutnie zakazane

jaca jesteś młodą kobietą i jak najbardziej masz szansę na poprawę.
dopóki nie ma menopauzy to terapia ma bardzo dużą skutecznosć

Od 1 do 36 z 36