Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, a co myślicieo tym żółwiu?
uwazam że taki maluch nie powinien mieć swojego zwierzatka
Nie mówię oczywiście, że wszystkie fretki takie są
co innego jak juz to zwierze jest w domu. a co innego teraz je wziac
Ale dlaczego ?
eveke: może chodzi o to by rodzic popatrzył na to przez pryzmat "biorę zwierzę dla nas (dla siebie)", a nie dla dziecka...
No, ale to chyba dorosła, w miarę rozsądna osoba, sobie raczej zdaje z tego sprawę
problem polega jedynie na tym, że nie mogę wziąć kota, o którym zawsze marzyłam, ze względu na wyjazdy
A w czym się różni problem z wyjazdem kiedy w domu jest szynszyla czy kot?
A nie masz jakiejś zaprzyjaźnionej sąsiadki ?
dziewczyny, ja mam kolezanke, ktora lecac na miesiac na urlop do kanady wzial ze soba psa. Nie musze mowic ile to wymagalo zachodu z ksiazeczkami, szczepieniami i takie tam. Jak ktos chce da sie. Pytanie czy nam sie chce. Mi sie by nie chcialo.
Mamy psa i jezdzi z nami wszedzie nawet na wesela z nocowaniem :) kazde zwierze wymaga opieki podczas wyjazdu. I niesety nie zgodze sie ze zabrac klatke jest latwiej jest tak samo co psa i kota. Wiekszoc osrodkow, kwater prywantych czy hoteli przyjmoje zwierzaki.
Nieduże zwierzątko klatkowe, mogę w razie w zabrać ze sobą na wyjazd, jeśli oczywiście znajdę miejsce gdzie akceptują zwierzęta. Z kotem to już większy kłopot.
Mamy psa i jezdzi z nami wszedzie nawet na wesela z nocowaniem :) kazde zwierze wymaga opieki podczas wyjazdu. I niesety nie zgodze sie ze zabrac klatke jest latwiej jest tak samo co psa i kota. Wiekszoc osrodkow, kwater prywantych czy hoteli przyjmoje zwierzaki
co do wyjazdów to jest cala masa hoteli ośrodków które przyjmują i duże psy, często korzystamy z nich jeżdżąc na wystawy daleko od domu :) ale fakt pare razy spotkałam się z propozycja umieszczenia psa w kojcu w budzie ;) ale niedoczekanie :)
czerwinko ja się odrobinkę nie zgodzę, a właściwie dopowiem- z małym pieskiem ok, ale ja mam rodzinnego goldena, średniego wzrostem o masie 35kg