Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
duzo czesciej dzieci po cc lądują u logopedy.
duzo czesciej dzieci po cc lądują u logopedy
A jak dobrnę do 32t1d ciąży, to chyba się upiję radlerkiem,
Dziś cos ordynator na obchodzie mówił o sterydach - myslalam, ze podaje się je na wcześniejszym etapie?
Jutro idę do szpitala, zobaczę co z tą torbielą...
Livia, jak badania? Mogę sobie wyobrazić jak tęsknisz... Mam nadzieję, że kontrola u laryngologa wypadła dobrze i chociaż to masz z głowy?
może chcą je podać właśnie dlatego że maluszek jest mały
Nie piszta tak bo wrócą do mnie kompleksy, że nie urodziłam dziecka, tylko wyciągneli z brzucha je..:(
Dziś cos ordynator na obchodzie mówił o sterydach - myslalam, ze podaje się je na wcześniejszym etapie?
Magdaleno, też bym chciała tego zaznać - tzn. niezagrożonej ciąży...
Mgła, szaro, klimatycznie.... Uwielbiam taką pogodę, serio mówię
Tylko wiecie ? Moim zdaniem badania przeprowadzane są i były i wyniki są jednoznaczne.
Wiadomo są wyjątki od reguły, ale skoro naukowcy twierdzą to, co twierdzą to chyba sobie tego z kosmosu nie wymyślili co nie ?
że pocesarkowe dzieci mają częściej problemy z oddychaniem po porodzie, trudniej się aklimatyzują poza brzuchem mamy, mogą być bardziej nerwowe, niespokojne, cierpieć na nadwrażliwość w obrębie twarzy etc.
dokładnie pani tłumaczyła jak ponoć duży wplyw na aparat mowy ma to, że dziecko przejdzie przez kanał rodny.
bo nie wyobraża sobie rodzić naturalnie
Czy ja chcę zrobić coś dziwnego? Czasami zaczynam się czuć jak ufoludek.
Po weekendzie czyli w poniedzialek?
A to czemu tak ?
poproszę o dopisanie do listy
Nie wiem jak będę rodzić bo mam dwie opinie od dwóch lekarzy i jestem w kropce.
Nie wiem - moze to zalezy od tego gdzie ta glowke wklada? Dzis podczas USG sie mocno wiercilo.