Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Magdalena, to mówisz ze jest jakaś norma dla dlugosci szyjki na naszym etapie? A jakie są normy w kolejnych etapach ciąży?
Można przenosić ..... Moja szwagierka urodziła 2 dzieci - 4.900 i 5.800 - obydwoje przenoszeni........... dodam tylko , że rodziła SN...................
Dziewczyny czy pamiętacie ile bierze się Duphastonu w przypadku starań? Receptę dostałam jakiś czas temu i zapomniałam ile mam brać.
No i wlasnie dlatego mnie to zaniepokoiło, bo mi się zdawało, że kilka dni przed porodem Leona tak miałam:(
Znowu z pessarem, leżę i odliczam dni do 37tc.
No wlasnie - ja mam wrazenie, ze w domu wszyscy po cichu myślą, że przesadzam:(.
Kurczę dlatego ja teraz trochę sie martwiłam tymi wielogodzinnymi twardnieniami i ginka mi odradziła jazdę na święta do rodziny (300km polskimi drogami). I tak mi przykro...
zwyzywalam jakiegos pieszego, ktory się czepial (
Cerise - głupio mi dotykać takiego wrażliwego tematu - ale co z dziećmi? To musi być cholernie trudne... Gdyby nie Leon, gdyby to byla moja pierwsza ciąża, to naprawdę niczego bym się nie bała.
iech to się okaże zwyklą paniką, niech te nerwy się już skonczą...
dlaczego?
bo ona jest uzależniona od tulenia, noszenia, głaskania, itp. Wpada w panikę jak zostaje na dłużej sama.
Więc jak teraz leżę, a ona może spać wczepiona we mnie, to wygląda, że osiągnęła najwyższy poziom szczęśliwości
--