Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nic seksownego w tych cycach teraz nie widzę a do tego przeszkadzają mi okropnie

nie dam 150zł! 
Czy teraz kupic wiekszy rozmiar a pozniej jak sie zmniejszy to drugi ? Jak myslicie albo jak robicie ?
Moje piersi podczas karmienia były tak piękne, że mogłabym na golasa łazić po domu i się nim wszędzie przyglądać. A jakie kształtne, sprężyste. Normalnie sama się po nich macałam, bo uwierzyć nie mogłam, że są MOJE. Nie muszę oczywiście tutaj pisać jak mąż na nie reagował
no ale wyglądałam jak po udanej operacji plastycznej.Pamiętam, że w ciąży z Kalą przepisał mi Torecan w tabletkach, nawet to wykupiłam "na wszelki wypadek", ale ani jednej tabletki nie wzięłam, bo się po prostu bałam, że mogę zaszkodzić.- ja bralam i w sumie niewiem czy pomogly... bo albo pomogly i mniej wymiotowalam (czy. 2-3 razy na dzien), ale bez nich bym wymiotowala z 8 razy.. Mialam total wymioty i oslabienie miedzy 8 a 20 tygodniem, czulam sie katastrofalnie i wogole nie potrafilam sie cieszyc z ciazy, nawet w szpitalu bylam pare dni bo sie balam, ze sie odwodnie.. Zadna z moich znajomych tak nie miala wiec cos takiego bylo mnie mega szokiem.. Ale tablety bralam z nadzieja ze troche ulza..
Znacie ten lek, pomagał Wam?
Kurcze, w środę wracam do pracy, po przerwie świąteczno-noworocznej i boje się o te wymioty, mdłości itp (raz już musiałam bełtać do kosza pod biurko... brr..- wspolczuje, ja cala ciaze naszczescie domu..

- ja bralam i w sumie niewiem czy pomogly... bo albo pomogly i mniej wymiotowalam (czy. 2-3 razy na dzien), ale bez nich bym wymiotowala z 8 razy.. Mialam total wymioty i oslabienie miedzy 8 a 20 tygodniem, czulam sie katastrofalnie i wogole nie potrafilam sie cieszyc z ciazy, nawet w szpitalu bylam pare dni bo sie balam, ze sie odwodnie.. Zadna z moich znajomych tak nie miala wiec cos takiego bylo mnie mega szokiem.. Ale tablety bralam z nadzieja ze troche ulza..
- wspolczuje, ja cala ciaze naszczescie domu..

Ech, 30+ to nie jest wiek na rodzeniejak nie urok to sraczka
suty wielkie jak wentyle od stara, ciemne jak u Afroamerykanki
normalnie patrzec nie moge !
Znacie ten lek, pomagał Wam?

czyli dobrany wg wymiarów.różnica jest mega!

), wyprzedza termin z OM o tydzień, czyli tak jak przy poprzednim USG, natomiast ja i lekarz trzymamy się daty z OM, więc zostaje 19.07.2015 

), ale przez ostanie sześć tygodni schudłam 5 kg.
A ja nie miałam żadnych żył, sutki ładne ;)) I mleko nie sikało samo (dzięki Bogu - żadnych wkładek nie musiałam nosić) więc nic tylko karmić ;-))
jak czesto w 3 trymestrze mialyscie/macie wizyty?
Gbs pobrany
jak czesto w 3 trymestrze mialyscie/macie wizyty? Bo ja miałam teraz w 31tc i następna mam dopiero w 36t3d, czyli po 5 tygodniach.
jak to jest z tym ktg? Od którego momentu sie na to chodzi i czy to zleca gin czy trzeba jakoś samemu pilnować?
teraz pobiera sie krew do badania z zyly, bo z palca niewiarygodne wyniki wychodzily. Wy macie pobierane z zyly?
bo ja te ponad 5 lat temu mialam z palucha
dzis bedac z Bianka w labie dowiedzialam sie, ze teraz pobiera sie krew do badania z zyly, bo z palca niewiarygodne wyniki wychodzily. Wy macie pobierane z zyly?
bo ja te ponad 5 lat temu mialam z palucha i wyniki mialam super a tu sie okazuje, ze mogly byc falszywie ujemne.

Bo ja mam pobrany jakoś w 36 tc no i teraz nie wiem.....
Więc ja bym się umówiła jakoś w międzyczasie, bo 5tyg to sporo jednak
tylko do porodu wynik będzie nieważny i jest możliwość, że i tak dostaiesz antybiotyk (jak np przy braku wyniku na czas).
Tak samo, jak trzeba pamiętać, że posiew ma być i z pochwy, i z odbytu- bo tylko wtedy wynik jest miarodajny.