Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nic seksownego w tych cycach teraz nie widzę a do tego przeszkadzają mi okropnie
Moje piersi podczas karmienia były tak piękne, że mogłabym na golasa łazić po domu i się nim wszędzie przyglądać. A jakie kształtne, sprężyste. Normalnie sama się po nich macałam, bo uwierzyć nie mogłam, że są MOJE. Nie muszę oczywiście tutaj pisać jak mąż na nie reagował
- ja bralam i w sumie niewiem czy pomogly... bo albo pomogly i mniej wymiotowalam (czy. 2-3 razy na dzien), ale bez nich bym wymiotowala z 8 razy.. Mialam total wymioty i oslabienie miedzy 8 a 20 tygodniem, czulam sie katastrofalnie i wogole nie potrafilam sie cieszyc z ciazy, nawet w szpitalu bylam pare dni bo sie balam, ze sie odwodnie.. Zadna z moich znajomych tak nie miala wiec cos takiego bylo mnie mega szokiem.. Ale tablety bralam z nadzieja ze troche ulza.. Pamiętam, że w ciąży z Kalą przepisał mi Torecan w tabletkach, nawet to wykupiłam "na wszelki wypadek", ale ani jednej tabletki nie wzięłam, bo się po prostu bałam, że mogę zaszkodzić.
Znacie ten lek, pomagał Wam?
- wspolczuje, ja cala ciaze naszczescie domu.. Kurcze, w środę wracam do pracy, po przerwie świąteczno-noworocznej i boje się o te wymioty, mdłości itp (raz już musiałam bełtać do kosza pod biurko... brr..
- ja bralam i w sumie niewiem czy pomogly... bo albo pomogly i mniej wymiotowalam (czy. 2-3 razy na dzien), ale bez nich bym wymiotowala z 8 razy.. Mialam total wymioty i oslabienie miedzy 8 a 20 tygodniem, czulam sie katastrofalnie i wogole nie potrafilam sie cieszyc z ciazy, nawet w szpitalu bylam pare dni bo sie balam, ze sie odwodnie.. Zadna z moich znajomych tak nie miala wiec cos takiego bylo mnie mega szokiem.. Ale tablety bralam z nadzieja ze troche ulza..
- wspolczuje, ja cala ciaze naszczescie domu..
Ech, 30+ to nie jest wiek na rodzenie jak nie urok to sraczka
suty wielkie jak wentyle od stara, ciemne jak u Afroamerykanki
Znacie ten lek, pomagał Wam?
różnica jest mega!
A ja nie miałam żadnych żył, sutki ładne ;)) I mleko nie sikało samo (dzięki Bogu - żadnych wkładek nie musiałam nosić) więc nic tylko karmić ;-))
jak czesto w 3 trymestrze mialyscie/macie wizyty?
Gbs pobrany
jak czesto w 3 trymestrze mialyscie/macie wizyty? Bo ja miałam teraz w 31tc i następna mam dopiero w 36t3d, czyli po 5 tygodniach.
jak to jest z tym ktg? Od którego momentu sie na to chodzi i czy to zleca gin czy trzeba jakoś samemu pilnować?
teraz pobiera sie krew do badania z zyly, bo z palca niewiarygodne wyniki wychodzily. Wy macie pobierane z zyly?
bo ja te ponad 5 lat temu mialam z palucha
dzis bedac z Bianka w labie dowiedzialam sie, ze teraz pobiera sie krew do badania z zyly, bo z palca niewiarygodne wyniki wychodzily. Wy macie pobierane z zyly?
bo ja te ponad 5 lat temu mialam z palucha i wyniki mialam super a tu sie okazuje, ze mogly byc falszywie ujemne.
Bo ja mam pobrany jakoś w 36 tc no i teraz nie wiem.....
Więc ja bym się umówiła jakoś w międzyczasie, bo 5tyg to sporo jednak
tylko do porodu wynik będzie nieważny i jest możliwość, że i tak dostaiesz antybiotyk (jak np przy braku wyniku na czas).
Tak samo, jak trzeba pamiętać, że posiew ma być i z pochwy, i z odbytu- bo tylko wtedy wynik jest miarodajny.