Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny a powiedzcie mi taką rzecz - jeśli w trakcie przepowiadających występują bóle krzyżowe to jakie jest ryzyko, że i przy porodzie wystąpią ?
Dziewczyny a powiedzcie mi taką rzecz - jeśli w trakcie przepowiadających występują bóle krzyżowe to jakie jest ryzyko, że i przy porodzie wystąpią ?
Magdalena Ty chcesz teraz w Piasecznie rodzić, dobrze pamiętam?
Dziewczyny, nie pamietam, która mi polecała książkę Ireny Chołuj "Urodzić razem", ale bardzo dziękuje!!!
Przyszła i juz wstępnie przejrzałam i to jest bez dwóch zdań znakomita pozycja dla kogoś, kto nie chodził na szkole rodzenia lub chodził, ale chciałby sie poczuć psychicznie lepiej przygotowany. Widzę, ze jest dużo o udziale ojca w porodzie, włącznie ze zdjęciami, wiec dla nas to nieocenione. I dużo o tym, ze w porodzie uczestniczy nie tylko położna i rodzice, ale tez dziecko. Wery senkju :) (Btw, okładka total oldskul oraz bardzo trudno juz te książkę dostać w dużych sieciach, znalazłam gdzieś w małej prywatnej firmie na all).
Jestem w szoku poniekąd, bo myślałam, że to dobry lekarz.
Magdalena, plany piękne. Świetnie się czyta o szpitalu, który wybrałaś. Tak powinno być wszędzie.
Żadnej pozytywnej opinii, szok.
może Ci brzuch rośnie i dlatego ta skóra tak dokucza? Może częstsze smarowanie jakimiś kremami/oliwkami/masłami pomoże?
A czemu teraz byście się na Piaseczno nie zdecydowały?
Magdalena, Twoją pierwszą ciążę prowadził Feduniv?W tego co piszesz to dał ciała po całości... Jestem w szoku poniekąd, bo myślałam, że to dobry lekarz.
Mnie z Piaseczna miło zaskoczyła pani doktor Kurczuk-Powolny i gdyby nie to, że jestem bardzo zadowolona z mojego ginekologa i polecam go wszystkim z czystym sumieniem to pewnie do niej bym chodziła.
Dziewczyny czulam mala zawsze na dole, byla ulozona posladkowo a od wt cisza w dole ale za to terene pepkowe atakowane - to jest szansa ze sie przekrecila ?
Teo ja mialam przepowiadajace krzyzowe przed obydwoma porodami, ale daly sie odczuc tylko podczas pierwszego porodu. Podczas drugiego miałam jeden skurcz krzyżowy przy 5cm rozwarcia i od razu zaczelam wolac o znieczulenie:-) na szczescie nie powtórzył sie.