Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny a co jak ten sluz teraz pomieszany jest z takim bardziej rozciągliwym i przezroczystym? Od 2 dni tak własnie mam, jak się podcieram to zawsze troche mam na papierze...
może, to czop powoli odchodzi
Masz jakąś alergię na mnie ? Czy tylko z założenia przypierdalasz się do każdego słowa ??
Ja na tym etapie już miałam całkowicie zgładzoną szyjkę, rozwarcie 4 cm i urodzilam 4 tyg później :)
No, no Magda, może czas już torbę spakować?
Tylko mi powiedzcie z tymi bolącymi cycami - normalne? znak? Aż się nie mogę dotknąć w brodawki i piersi.
Dobra, ja narzekałam, że cisza, ale jednak coś tam się zaczyna szykować. z każdym dniem mam więcej takich bóli w dole brzucha jak na @. nie da się tego nazwac pojedynczymi skurczami, raczej takie stałe śmienie np. przez pół godziny.
No to ja będąc ostatnio w sklepie stałam 4-ta w kolejce do kasy. Kasjerka zauważyła, że w ciąży jestem i skomentowała przy wszystkich głośno "co pani robi w tej kolejce, ma pani pierwszeństwo". wszyscy przede mną tylko wzrok w sufit wlepili. Jak mnie obsługiwała to powiedziała, że ostatni raz coś takiego robię bo potem ludzie się nauczą i nikt nie będzie reagował.