Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak Wam mija Tłusty Czwartek? U mnie już 8 pączków na liczniku
, potem powiedział, ze po flaszkę już jeździł dla klientów, ale po pączki to pierwszy raz 
Ula - ale że 8, słownie osiem? Niezły start!
... raz tylko 18 poszło

A właśnie apropo wady wzroku.
Ja od 17-stu lat noszę okulary i nigdy nikt mnie nawet na badanie żadne nie wysłał w związku z korelacją wada wzroku a poród SN.
Dziwne...
Byłam ją wyrwać już 2 tygodnie temu, ale w gabinecie zrezygnowałam i miałam wyrwać po porodzie, ale następnego dnia taki ból mnie dopadł, że dzień i noc wyłam z bólu w poduszke i chciałam sobie głowe odrąbać, bo tak mi ból promieniował. Przez tydzień brałam amoxycyline i już po 3 dawkach ból osłabł praktycznie do zera i mogłam odetchnąć. I teraz z jednej strony boje się rwania, bo ogólnie nienawidzę chodzić do dentysty, a z drugiej, czekam z utęsknieniem, żeby się tegi cholernego zęba pozbyć.
Ja mam dołek Dziś bo podobnie jak przy Adze
mam już miękka szyjkę Na tym etapie, mniej niż 2 cm i przepuszcza opuszek (nie wiem ile to cm rozwarcia).nie czuję specjalnych skurczów za to jak w poprzedniej.
sama pocueszalam przed chwila moyye. ..
A ja w szpitalu :( Szyjka 16 mm, skurcze, ktorych nie zauwazylam, jakis jeden spadek tetna u synka. Dostaje fenoterol i jakies inne leki i modle sie, zeby przeszlo. My jeszczs przeciez nie gotowi. Synek taki malenki jeszcze. 2400 i glowka na 37 tydzien.

Mam tylko nadzieje, że po wyrwaniu nie będzie bolało.
Na pewno bedzie, bo bedzie rana i pewnie tez antybiola dostaniesz. Ja juz nawet wykupiony mialam, i tak teraz sobie lezy i czeka na swoja kolej . Dwie gorne wyrywasz na raz ?
Z 7-mka było znacznie gorzej, ale ona mnie zaczęła w ciąży boleć i wtedy ją dentystka zatruła, a do wyrwania się jeszcze rok zbierałam. A w ciąży miałam pierwszy w życiu ból zęba i to taki jak opisałaś...A na Apapie się daleko z takim nie dojedzie...
Malisiek, bede zlosliwa, no ale BEDZIE bolalo

Mam nadzieje, że u mnie pójdzie lajtowo. Tzn gdyby nie ciąża to by było inaczej, bo antybiotyk czy przeciwbólowe mogłabym sobie brać, a tak to troche lipa.. Dwa dni temu skończyłam jeden antybiotyk i mi sie kurde nie widzi brać kolejnego :(( Bede rwała jedna 8.
Zaczęłam liczyć ile mam łebków ;) wyszło na to, ze 13 ! ;)))

Ulcia wiem, że nie na temat i w ogóle, ale kocham Cię