Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Budze sie po nocy i mam trudności z zaciśnięciem i wyprostowaniem palcow, tak mam opuchnięte, a na dodatek obolałe (jakbym całą noc je miała przyciśnięte). Nie wiem czy to jest cos normalnego czy nie.
). Jeśli po nocy opuchnięcie ci nie przechodzi to kontroluj wagę, czy nie tyjesz za dużo ( czy nie gromadzisz dużo wody). Pij herbatę z pokrzywy powinna pomóc trochę. JA nawet po porodzie gromadziłam przez jakiś czas wodę. Pamiętam,że wyszłam z większą wagą do domu niż przyszłam rodzić. Ta ciąża była łaskawsza w tym temacie :D
Budze sie po nocy i mam trudnosci z zacisnieciem i wyprostowaniem palcow, tak mam opuchniete, a na dodatek obolałe (jakbym calą noc je miała przycisniete). Nie wiem czy to jest cos normalnego czy nie.
Budze sie po nocy i mam trudnosci z zacisnieciem i wyprostowaniem palcow, tak mam opuchniete, a na dodatek obolałe (jakbym calą noc je miała przycisniete). Nie wiem czy to jest cos normalnego czy nie.
Jeśli można wtrące się odnośnie Wadowic. Rodziłam tam w 2013 r na nowym oddziale. Poród trwał 3 godziny, praktycznie wogóle nie leżałam. Położne mega miłe i pomocne. Warunki na nowym oddziale ok (na starym podobno było strasznie). Ciesze się, że trafiłam do Wadowic, mimo że planowałam rodzic w Krakowie na Żeromskiego.
Niestety o Ujastku w moim otoczeniu krążą negatywne opinie, ale wiadomo, każdy poród jest inny....