Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Budze sie po nocy i mam trudności z zaciśnięciem i wyprostowaniem palcow, tak mam opuchnięte, a na dodatek obolałe (jakbym całą noc je miała przyciśnięte). Nie wiem czy to jest cos normalnego czy nie.
Budze sie po nocy i mam trudnosci z zacisnieciem i wyprostowaniem palcow, tak mam opuchniete, a na dodatek obolałe (jakbym calą noc je miała przycisniete). Nie wiem czy to jest cos normalnego czy nie.
Budze sie po nocy i mam trudnosci z zacisnieciem i wyprostowaniem palcow, tak mam opuchniete, a na dodatek obolałe (jakbym calą noc je miała przycisniete). Nie wiem czy to jest cos normalnego czy nie.
Jeśli można wtrące się odnośnie Wadowic. Rodziłam tam w 2013 r na nowym oddziale. Poród trwał 3 godziny, praktycznie wogóle nie leżałam. Położne mega miłe i pomocne. Warunki na nowym oddziale ok (na starym podobno było strasznie). Ciesze się, że trafiłam do Wadowic, mimo że planowałam rodzic w Krakowie na Żeromskiego.
Niestety o Ujastku w moim otoczeniu krążą negatywne opinie, ale wiadomo, każdy poród jest inny....