Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciekawe co z naszą liderką Monalizą? Dawno się nie pokazywała. ..
Ale czuję, że będą jeszcze z mamusią przeboje...
musiałabym autem albo busem jeździć i czekać w kolejce 3 godziny czego sobie nie wyobrażam pod koniec ciąży
Ja miałam lepiej, bo przy obu ciążach chodziłam do ginki, która w ŻADNYM szpitalu nie pracuje ;)))
Teściowa taka doświadczona, a nie wie, że porody przyjmują położne, a nie lekarze?
mój póki co się waha nad rodzinnym porodem. Ja bardzo bym chciała ale na siłę nie będę go ciągnąć.
Ja nie wyobrażam sobie rodzić bez męża, bo komu miażdzyłabym rękę?
Jeszcze masz dużo czasu, żeby go przekonać, bo to na prawde super sprawa rodzić z partnerem. Wsparcie jest ogromne. Ja nie wyobrażam sobie rodzić bez męża, bo komu miażdzyłabym rękę? Mój miał 'zabronione' zalądać między moje nogi, ale i tak zaglądał i widział, jak Majusia się rodzi Teraz marzy mi się poród w wodzie i mam nadzieję, że plan wypali.
No moj tez wlasnie. Nie bardzo chce.....ja go zmuszac nie bede, moze jesczze mu sie odwidzi :))
A z dobrych jeszcze wieści, że się tak bezczelnie pochwalę: pierwsza sesja na uczelni zaliczona ze średnią 4,3
--
Swoja droga nie zapomne oburzenia tesciow, jak zabronilam tesciowej glaskac brzucha, bo mam skurcze :P wzrok tesciowie mieli jakbym im kogos zabila :P