Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny mozna fruraginum w ciazy? chyba boli mnie nerka, pewna nie jestem bo to juz z 7 lat odkad nie mialam infekcji ukladu moczowego. Moze mnie owialo? tylko to mam w domu
--
wystarczyl urosept, pożarłam też calutki kilogram suszonej żurawiny
Dziewczyny, jak to u Was jest z tymi spuchnietymli dlonmi i palcami po nocy ?
Czy to u Was calkowicie przechodzi w ciagu dnia ?
Za to depilacja podwozia mnie przerasta, obawiam sie, ze w końcu sie niechcący obrzezam
A ja chyba jeszcze sobie fest pochodzę w tej ciazy. Miko zamiast sie uspokoić przed porodem, co by mogło zwiastował jego rychłe nadejście, to buszuje na całego, nagle sie ożywił, ja nie mam żadnych totalnie znaków, brzuch mi sie spina moze raz na tydzien, to juz częściej było tak w grudniu!
1) w czasie leżenia nogi mam wyżej niż resztę ciała - tak, na boku to jest trudne, ale da sie
Za to depilacja podwozia mnie przerasta, obawiam sie, ze w końcu sie niechcący obrzezam
czy moge juz zacząć pić liście malin?
Olenka herbate z lisci malin mozna pic juz od skonczonego 35 tygodnia jesli ciaza nie byla i nie jest zagrozona.
Dziewczyny mam pytanie o ból kręgosłupa, wydaje mi się, że to jeszcze za wcześnie na bóle ale mam je prawie od początku ciąży, boli mnie w tyłku, jakby kość ogonowa, krzyż sama nie wiem. Czasami jak posiedzę za długo to nie mogę wstać, i się tak zbieram wolniutko.
Od marca będę już chodzić na zajęcia dla ciężarnych ale może mogę sobie jakoś wcześniej pomóc?
--
Moya, nie dalej jak pare dni temu tez mnie to niepokoilo, ale zrobiłam test i ewidentnie jest lepiej, gdy:
Przerwy musza byc bo w tedy picie lisci malin nie ma sensu.
Powiedzcie mi co to moze byc : klujaco - bolace uczucie od pachwin, spojenia ?
No ale te rece bolace sa dalej Od razu po przebudzeniu no nie moge zgiac w piesc.
Mnie boli pochwa tak jak pierwszy raz siądziesz na rower np. Po długim czasie i jak się zsiada z siodelka to tak boli. Wiem ze wszystko się rozchodzi do porodu.ale jak dluzej poleze i peobuje wstac to mam trudno mi nogi złożyć hehe
Ha! Uwaga, teraz zabłysnę . Jest to, moja Droga, ból więzadła obłego. To jest takie więzadło, które podtrzymuje macicę w miednicy - można je sobie zwizualizowac jako taki pas gumowy od biodra do biodra, na którym wisi macica. DUSZKA, ten ból był opisywany bardzo podobni edo tego, o czym Ty piszesz. Niestety (albo stety), to normalny objaw i nie ma na niego rady.
A jestem taka mądra, bo wczoraj akurat o tym czytałam w książce z 1998 roku (rety, jakie tam są foty mody ciążowej, myślałam, że urodzę ze śmiechu!).
A ja Was podziwiam za picie tego syfu smakującego jak obejszczane siano
zaszkodzić to na pewno nie zaszkodzi a jak by miało pomóc to tego
Magdalena Ty SKARBNICO WIEDZY
Trochę obawiam się nawet po skończonym 37tc, bo Gośkę rodziłam dość szybko.
No i z postu Subiektywnej wynika, że lepiej chyba ostrożnie z tymi malinami......
No i z postu Subiektywnej wynika, że lepiej chyba ostrożnie z tymi malinami......
Ja rozmawiałam na ten temat zarówno z ginekologiem jak i położną, i mimo poprzedniego CC nie widziały problemu w piciu naparu po donoszeniu ciazy.