Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Idac Twoim tokiem rozumowania Hope, to na watku staraniowym powinno sie pisac tylko o udanych staraniach, na wetrernkach tylko o udanych probach zajscia,
na dzieciach nigdy chorob nie wspominac, a na porodowym opisywac tylko piekne porody....
Ale nie porównuj wątku staraniowego do ciążowego.
Na weterankach nikt nie pisze tylko u udanych staraniach, ale też żadna nie napisze: "o jaki masz niski progesteron, poronisz na bank", bo to byłoby niedelikatne, brutalne i nie do końca prawdziwe.
Wczoraj wzięłam pierwszy raz i miałam straszne wzdęcia tylko nie wiem czy po tym czy po nabiale
Ale tutaj tez nikt nie pisze, ze zle wymiary czy nie do konca dobre wyniki oznaczaja, ze bedzie zle.
A dlaczego nie ?
Tez dlugo staralam sie o dziecko i tez wiem " z czym to sie je".
Misinka, mogło być po jednym i po drugim. Jak dużą dawkę wzięłaś? Czasem za dużo naraz może tak zadziałać. I pamiętaj, żeby przy laktulozie sporo pić. Ona działa tak, że ściąga więcej wody do światła jelita i przez to rozrzedza, co tam zalega i łatwiej wychodzi Musi więc skądś brać tą wodę.
Ja jak pojawia się problem zaparciowy i "naturalne sposoby" nie pomagają to pije lactulosum.Dla mnie to jest super preparat bo usuwa rachu ciachu co trzeba
Jeszcze nigdy wzdęc po nim nie miała a raczej przeciwnie ale za to po nabiałe to często gęsto mam wrażenie ze brzuch mi pęknie
Przeciez na watku porodowym / szczepionkowym pelno opisanych jest strasznych przypadków....
innych aktualnych REALNYCH problemach.
Ja się obecnie martwię, że Warszawa została bez jednego mostu i szczerze modlę się aby nie zacząć rodzic w godzinach szczytu bo urodzę w samochodzie
mostem syreny
Czyli u mnie pewnie zbieg okoliczności. A jaką dawkę bierzesz? Bo mi ginka mówiła 2razy dziennie po łyżce. I bierzesz przed posiłkiem?
--
i zaczęłam stosować Colon C codziennie rano na czczo z ciepła wodą i dziewczyny to NAPRAWDĘ działa!
Mnie na przykład strasznie obruszyło użyte przez Ciebie słowo "skrobanka".
Farmaceutka mi to tłumaczyła w pierwszej ciazy, ze one wszystkie "rozleniwiają" jelita i jeśli sie da, to lepiej dieta sobie pomagać, by nie skończyć tak, ze sie to potem 10lat bierze
Nie było sensu go pisać.
ale tekst którejś tam z Was