Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To ja slyszałam tak: kąpiel wycisza skurcze porodowe, ale po kąpieli szyjka "odrabia stratę czasu" i stają się jeszcze silniejsze. Nie wiem czy bym już jechała (zależy jak daleko masz do szpitala), ale ja bym byla w gotowiści:)
Powiedziała, że z jej obserwacji wynika, iż lepiej przez ten trudny czas przechodzą matki, które dały się dzieciom urodzić, które mogły je wziąć normalnie, po matczynemu na ręce, które mogły się zwyczajnie pożegnać... Może warto też w ten sposób popatrzeć. To zupelnie inny sposób na ten trudny czas. Zupełnie inny od powszechnie znanego.
lepiej przez ten trudny czas przechodzą matki, które dały się dzieciom urodzić, które mogły je wziąć normalnie, po matczynemu na ręce, które mogły się zwyczajnie pożegnać... Może warto też w ten sposób popatrzeć.
Nie jestem na forum od wczoraj, znamy się wirtualnie,ciężko było wrzucić stronę przed i zobaczyć login?
monaliza, a w którym Ty tygodniu jesteś?
lepiej przez ten trudny czas przechodzą matki, które dały się dzieciom urodzić, które mogły je wziąć normalnie, po matczynemu na ręce, które mogły się zwyczajnie pożegnać...
ale jest to wada rozwojowa
wady rozwojowe nie zagrazaly ani maluchowi ani matce.
kachaw- ta historia to typowy przykład nieszcześliwego wypadku. Chłopczyk był chory ale nie miał kilka dni ciała obcego w oskrzelach. Wynik sekcji zwłok nie pozostawił złudzeń. Dziecko zmarło w sposób nagły, natychmiastowy i gwałtowny w wyniku zatkania prawego oskrzela elementem długopisu, który znalazł się tam chwile przed śmiecią....