Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I mozna sobie np zaznaczac, ze pepowina ma przestac tetnic, ale jesli w danym szpitalu teg nie praktykują to sorry, taki mamy klimat, jak mawiał klasy
Oo, Palemersa to ja kocham - ciąża, czy nie to smaruję się nim namiętnie dla zapachu :D
Skad Wy bralyscie szablon?
No i teraz nie wiem czy panikować. Luteinę biorę. W weekend trochę więcej się ruszałam i może to stąd.
Uwielbiam zapach Palmersa. A od tego ciążowego przeciw rozstępom jeszcze bardziej lubię ich zwykły balsam do ciała z masłem kakaowym, normalnie taka jestem po nim czekoladowa, że nie wiem, jak mąż mi się może oprzeć
Skad Wy bralyscie szablon?
ak jak mialam opory przed dotknieciem glowki w trakcie wychodzenia, potem jednak sie przełamałam
i ciągle chcialam dotykac :P
jeszcze dwa tygi i synek bezpieczny :) dzis zakupy w ikei, skurcze sie wyciszyły, jestem dobrej mysli
na stronie Rodzić po ludzku jest taki szablon. J
Magda, ja chyba nie zanotowałam... Ty masz zielone światło na SN?
Motylica a wiesz, że nie ma już w Tesco tych gatków ?
A tymczasem 2 tyg temu miał szacowana wagę 3300g,
Dopiero przy drugiej fazie porodu może jest jakaś różnica, choć nie sądzę.
nic mnie tak nie przerażało jak groźba CC z powodu ułożenia pośladkowego ULi
Janek miał największą główkę z całej trójki - 34cm (nie wiem jak to ma się do średniej, więc nie krzyczeć mi, że co ja tam wiem, bo dla mnie to 3cm więcej niż Ewunia i Krzyś )
ale obwód główki- w końcu jest ona najmniej elastyczna.
mnie moje 4 kg rozerwało na prawie 30 szwów więc boje się pomyśleć co by było gdybym musiała wyprzeć 5 kg...
a ja znowu jestem przerażona że mi lekarz powiedziała że to przy drugim porodzie nie jest przeciwskazanie do CC...
teraz mam plan rodzic na Żelaznej zobaczymy gdzie mnie tym razem odeślą,
Głupio tak pisać, ale po prostu trzeba mieć pecha,żeby zostać odesłanym
a właśnie jak z miednicą ?
- dobry stan blizny oraz
- odpowiednie położenie dziecka.