Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
maluchy nam rosną coraz większe
dopiero marzą mi się ruchy i nawet wychodzenie przez pępek
nie wiecie, ze 40. to nowa 20.
marzą mi się ruchy i nawet wychodzenie przez pępek
od kilku dni mam takie uczucie jakby zakwasy ? trwa to chwilke, w polowie wysokosci piersi - pepek, nie wystepuje codziennie i moze 2-3 razy w ciagu dnia a do tego jeszcze mam takie cudo : jakby mi ktos od gory pchal brzuch w dol ? takie jakby cisnienie ? kurcze nie umiem tego opisac, takie dziwne to
- mi sugerowano migdaly, jakas tam ulge przynosily, ale ja od 25 tygodnia do konca mialam mega zgage:) Dziewczynki, poratujcie mnie co na zgagę?
Julia mnie tylko raz na 9 miesięcy kopnęła bardzo boleśnie i to w jakąś trzustkę czy inne spożywczy organ, a Janek wali w pępek i w szyjkę i to tak bardzo boli... i to jest kilkadzieścia razy dziennie, a dziś w nocy nieustannie od 1 do 2 mnie tak bombardował...
Magdalena a miałaś robione USG na więcej niż jednym aparacie, u innego lekarza?
Kurcze, to ja mialam torbe malutka, bo szpital dawal podklady na lozko, podklady belli, ciuszki dla dziecka. Wiec ja milaam tylko pizame i kosmetyki i ksiazke, nawet szlafroka nie bralam bo te szpitale takie gorace ze wytrzymac by i tak nie dalo sie
No i teraz w kontekście tematu, ktory kiedys tu był poruszany apropos wizyt pod koniec... Ciekawe co by było, gdybys miała ich mniej. Nawet by tego nikt nie wyłapał po usg w 32tc.
Ja mam dzis wizytę o 17. Zobaczymy jak tam moj syn.
Z jak dużą torbą wybieracie się do szpitala? Jak patrzę na listę co mam zabrać to muszę mieć torbę jak na wakacje na min. tygodniowe... Z drugiej strony to obciach iść z tak dużą torbą a do małej się nie zmieszczę...
czy "ekipy" jak to określiłaś, trochę nieco ironicznie w moim odczuciu
A ja się kurdę zmartwiłam, bo wczoraj z ciekawości zmacałam sobie szyjkę i ku mojemu zdziwieniu jest taka, jak miewałam podczas owulacji, że wchodził opuszek palca. I się zastanawiam, czy to jest okej? W czwartek mam wizytę z położną, to jej powiem, że mnie to martwi. Ciekawe, czy to sprawdzą w ogóle. Jak coś to może pójdę prywatnie, bo mi to spokoju nie daje.
ja sobie jeszcze nigdy w życiu szyjki nie macałam ;-)))) Nawet nie wiem gdzie jest
że w ciąży ma być twarda, zamnknięta i nie do dosięgnięcia
Nawet nie wiem gdzie jest
To w ogóle możliwe, żeby był taki rozjazd pomiędzy obwodem główki a brzucha?
najwazniejsze, ze by rozwiazanie bylo dla Was szczesliwe. nie wazne ktora dziura