Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Za pranie zabrałam się dopiero teraz i myślę, że razem z prasowaniem i myciem wyrobię się w 2 tygodnie na spokojnie pod warunkiem, że mi się Młody nie rozchoruje i będzie chodzić do przedszkola. Gdyby nie ryzyko, że przyniesie kolejną infekcję, która mnie uziemi i wyłączy z części zajęć i zalecenie gina, żebym przygotowała większość do 34 tygodnia, żeby potem móc w razie czego odpoczywać, pewnie jeszcze bym się za nic nie zabierała.
Bo jak patrzę na Twój suwaczek, to widzę, że jeszcze spokojnie 2 tygodnie możesz pochodzić, jeśli nie dłużej
Dziewczynki a jak się czułyście po glukozie?
Misinka, dla mnie najgorzej było w trakcie badania - ta pierwsza godzina po wypiciu, a przed kolejnym pobraniem krwi. Wtedy robiło mi się słabo, gorąco, dziwnie. Miałam 3-punktowy pomiar (0-1h-2h), więc potem jeszcze jedną godzinę siedziałam i czekałam na kolejne pobranie. I wtedy już było ok, przez resztę dnia też.
Teraz to chyba wszyscy mają 3 pomiary...
Ja po wypiciu glukozy czułam się okropnie - tzn paskudztwo (wg mnie ;-) to jest okropne - więc smak, potem było mi gorąco, słabo, mdliło itp. - im dłużej po - tym lepiej, ale już do po łowy dnia byłam tak "trzepnięta"więc wszystko zależy jaką masz prace - bo jeżeli jakąś wymagającą fizycznie czy intelektualnie - to ja się nie nadawałam, jakbym mogła sobie lajtowo posiedziec po prostu w robocie - to jak najbardziej ;-)
Ula, swędzi Cię mimo tego, że się smarujesz? Całe ciało?
A może to jakieś nerwicowe ;)
miałam coś takiego, ale prowadziłam wtedy baaardzo imprezowy tryb życia
do powtórki mam mocz, tsh, ft3,ft4, anty-tpo i anty tg
teoretycznie tak ale praktycznie się nie da.
Marion, a Ty jesteś może lekarzem?