Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niby wszystko ok maluch rośnie, jest ruchliwy reszta też ok ale ta kość.. Wysłała mnie na badania prenatalne bo lepszy sprzęt mają i wgl może maluch był źle ułożony. No ale przecież gdyby była ta kość to chyba by ją znalazła prawda?
Na to usg idę w czw a do tego czasu to chyba tylko głowa w poduchę i 

Ja dzisiaj po usg i jestem załamana bo gin szukała 30 min kości nosowej i nie mogła znaleźc! Niby wszystko ok maluch rośnie, jest ruchliwy reszta też ok ale ta kość.. Wysłała mnie na badania prenatalne bo lepszy sprzęt mają i wgl może maluch był źle ułożony. No ale przecież gdyby była ta kość to chyba by ją znalazła prawda? Na to usg idę w czw a do tego czasu to chyba tylko głowa w poduchę i

Naumiem się, zobacze jak tam w czwartek wyjdzie na usg i jak coś to na pewno napiszę.

No ale to było chyba ze dwa miesiące temu 

Możliwe jest, żeby nagle zaczął uczulać płyn do prania? (taki stosowany już parę tygodni)
Czy coś już zaczyna pylić? Bo od jakiegoś czasu swędzą mnie oczy i się zastanawiam, czy to jakieś świństwo z zewnątrz, czy zaczyna mi się wiosenny rzut nietolerancji pokarmowych.
Pylenie rozpoczyna się już w lutym.Dzięki. W sumie przy takiej zimie to nic dziwnego.. Sprawdzę zatem, co to może być (żeby jeszcze przez chwilę nie zwalać tego na jedzenie nabiału :D)
mój mąż 4 lata temu stał się alergikiem tak z dnia na dzień, do tego stopnia ze nabawił się astmy,O kurka, współczuję :( Nie wiedziałam, że to tak nagle może się zdarzyć. Mnie co roku coś pylącego uczula (testy oczywiście nic nie wykazały) ale zawsze to był kwiecień raczej.
W sumie przy takiej zimie to nic dziwnego..
Czy coś już zaczyna pylić? Bo od jakiegoś czasu swędzą mnie oczy
Ula, Ty kurde zarażasz tą swoją swędzawką

wiec wróciłam do domu i dzisiaj katar po pas
mam nadzeje, że dzisiaj mniej wieje.... bo przez okno wygląda cudownie (tak jak wczoraj ;-)