Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja dzisiaj po usg i jestem załamana bo gin szukała 30 min kości nosowej i nie mogła znaleźc! Niby wszystko ok maluch rośnie, jest ruchliwy reszta też ok ale ta kość.. Wysłała mnie na badania prenatalne bo lepszy sprzęt mają i wgl może maluch był źle ułożony. No ale przecież gdyby była ta kość to chyba by ją znalazła prawda? Na to usg idę w czw a do tego czasu to chyba tylko głowa w poduchę i
Czy coś już zaczyna pylić? Bo od jakiegoś czasu swędzą mnie oczy i się zastanawiam, czy to jakieś świństwo z zewnątrz, czy zaczyna mi się wiosenny rzut nietolerancji pokarmowych.
Dzięki. W sumie przy takiej zimie to nic dziwnego.. Sprawdzę zatem, co to może być (żeby jeszcze przez chwilę nie zwalać tego na jedzenie nabiału :D) Pylenie rozpoczyna się już w lutym.
O kurka, współczuję :( Nie wiedziałam, że to tak nagle może się zdarzyć. Mnie co roku coś pylącego uczula (testy oczywiście nic nie wykazały) ale zawsze to był kwiecień raczej. mój mąż 4 lata temu stał się alergikiem tak z dnia na dzień, do tego stopnia ze nabawił się astmy,
W sumie przy takiej zimie to nic dziwnego..
Czy coś już zaczyna pylić? Bo od jakiegoś czasu swędzą mnie oczy
Ula, Ty kurde zarażasz tą swoją swędzawką