Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Generalnie współczuję i nie przesadzaj! dbaj o Was i nie nadwyrężaj się za bardzo!!!
Vana mamy zamówionego na sobote w południe. No i będzie mężu nosił ze swoim kumplem, moim tatą i kierowcą. A mama z Majką. Rozpakowywać pomoże mi też mężu i jeśli sie w weekend nie wyrobimy, to pewnie mama w poniedziałek. Daleko mieć nie bedzie, bo bedziemy mieszkać w domu obok :D
taki grubas jest ze mnie

Przezierność karkowa 1,4mm także też jest dobrze. No i ryzyko zespołu downa 1:10500 także malutko. Kurcze ale mnie nastraszyła ta babka na poprzednim usg, mąż też jak nigdy zdenerwowany. Nie palił tyle czasu a dzisiaj z fajeczką. No ale na szczęście dzieciuch zdrowy
Nasza forumowa wróżka Fragile mi dzisiaj wywróżyła poród po terminie, a ja zamawiałam u niej rzucenie uroku, który by poród wywołał... Ech, lepiej chyba żyć wierząc w taką wróżbę i w razie czego pozytywnie się zaskoczyć:)
A u mnie pakowanie, bo w sobote przeprowadzka
Mrs creme wspolczuje bolu zoladka, mnie łapie w koncowce taki i wzmaga tez skurcze- koszmarnyw takiej sytuacji nospe bym wziela na rozluznienie

I mam dalej cierpliwie czekać na rozwiniecie akcji...
Sprawdziły papierkiem i to nie były wody, a ja spokojnie mogłam wrócić do domu i nie rozmyślać wkółko, czy to wody, czy to nie wody. Ja bym odczekała z godzine i znów zadzwoniła, że cieknie więcej i że sie martwie i chce przyjechać sprawdzić.
A do tego mąż na nocki do pracy chodzi i jak go wyciągnę to nie zdąży już do pracy... A jak nie urodze to bedzie to jego nieusprawiedliwiona nieobecność... A w jego firmie trzeba się nieźle tłumaczyć... Wiec odczekam do rana i zobaczymy czy coś się zmieni.
Tą E miseczkę dobierałam z brafitterką, a model taki kupiłam, że od góry ma taką lekko rozciągliwą koronkę, więc się jeszcze ładnie dopasował w między czasie. Obwód mnie już trochę ciśnie od paru tygodni, więc po domu zasuwam w miękkim sportowym staniku, a na wyjścia jakoś wytrzymuję tamten rozmiar, bo nie jestem pewna, czy jest sens teraz inwestować w większy obwód. Bo on chyba wraca do poprzedniego po porodzie, co nie?