Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ulcia jak na wizycie, co gin powiedział na to kłucie w szyjce?
ale moje samopoczucie jest dosc specyficzne... charakterystyczne 'gniecenie' w podbrzuszu-glownie okolice blizny no i wszystko cisnie mnie w podbrzusze choc jeszcze tydzien temu bylo ok jak np spodenki dzinsowe....i tak sie zastanawiam czy nie za wczesnie ?
Malisku ja zaczęłam kołysać się i skakać na piłce dopiero jak skończyłam 37 tc takie skakanie, kręcenie biodrami pomaga dziecku wstawiać się w kanał i miało mi pomóc rozwierać szyjkę, nie wiem ile w tym racji ale tak o piłce czytałam, zresztą kobietpom które mają problem z szyjką zabrania się siadać po turecku, właśnie by nie było nacosku na szyjkę i jej rozwierania, a jk będziesz skakać czy kręcić biodrami to taki efekt może być, ja bym poczekała do bezpiecznego tyg.
Ale w szkole rodzenia to chyba tylko takie pokazowe zajęcia są?
Dziewczyny, nie wiem jak Wy, ale ja ledwo chodzę w te upały, a to dopiero początek i do tego brzuch będzie coraz większy.
Najchętniej leżałabym cały dzień, ale niestety przy dwulatce się nie da;(
ja to już przestałam wierzyć że kiedykolwiek urodzę, bo kompletnie NIC tego nie zwiastuje :)
dobija mnie tylko to czekanie i wielka niewiadoma czy może dziś, a może jutro, a może za tydzień i przez to samopoczucie podupada :(