Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niestety jesteśmy w szpitalu. Szyjka skrócona i zlagodzona. Dostałam sterydy dla Małej i leżę pod kroplowka. Trzymajcie kciuki zeby wszystko się wyciszyło....
Misinka - pytasz o stan przedrzucawkowy, tak? Rozumiem, że te wyniki są z krwi? białko Ci nie ucieka, tzn.nie masz go poniżej normy? Kontroluj mocz... Ważne, żeby nie było w nim białka. A ciśnienie masz podwyższone?
A zna się któraś z Was na badaniach w kierunku zatrucia ciążowego?
- ja mialam w 29 tygodniu bo moj lekarz byl na urlopie a drugi jakos o tym nie myslal. Wyszedl nie fajnie i mialam diete. A ja mam pytanie o krzywą cukrową, nie miałam możliwości jej zrobić, bo nie miałam z kim córki zostawić i dopiero mogę zrobić w sobotę, a to już będzie 29t2d ciąży. Czy to już za późno, czy wynik też będzie miarodajny? Mądry wujek google mowi, że ma być miedzy 24-28 tygodniem...
no właśnie to nie jest tak.....ja właśnie walczę z cukrzycą od tygodnia i okazuje się, że eliminacja słodyczy, czy smakołyków to pikuś..
bo i tak mało co jem bo j
słodyczy mi nie wolno
to może jakoś dotrzymam z tym ciśnieniem.
Leż leż i korzystaj - jak przyjdą na świat to dłuuuuugo już nie poleżysz :) No to leżymy:)